gogesabz مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 106 عنوان دلتنگی:)🖤 62 بازدید | 7 پست رفیق فابم قبلا رفیق فابش ولش کرده بود و تو اون مدت من پیشش بودم و دلداریش میدادم چند وقت بعد رفیق فابش برگشت و منو ول کرد :)💔 1401/04/08 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gogesabz مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 106 خودشو نشون داد عزیزم این رفیق نیست دوست🙂 ولی خیلی دلم براش تنگ میشهتو اخرین حرفاش گفت اون اول ازتو بوده و سوم شخص مفرد نیس:)خیلی چیزای دیگه ک ولش ..بعدم بلاکم کرد منم همینطور:)ک البته چن وقت بعد یکی از دوستاش از طرف خودش گفت از بلاک درش بیار در نیوردم
بادوم_نمکی عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 361 ولی خیلی دلم براش تنگ میشه تو اخرین حرفاش گفت اون اول ازتو بوده و سوم شخص مفرد نیس:)خیلی چیزای دیگه ... چی بگم والا من یکی مشکلاتم از وقتی با ادما شروع شد که نمک نشناسی در آواردن🙂
gogesabz مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 106 گفت کارت داره بازم در نیوردم من کلاس هشتم رو تموم کردم دارم میرم نهم ولی چند ماه پیش تو مدرسه اومد پیشم گفت اگه وقت داشتی بیا حرف بزنیم منم گفتم ولمون کن بابا اونم گفت چته من دیگه جوابشو ندادم رفتم اونور
gogesabz مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 106 چی بگم والا من یکی مشکلاتم از وقتی با ادما شروع شد که نمک نشناسی در آواردن🙂 آره دقیقن بی نمکترین جای دنیا دستای منه!😂
gogesabz مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 106 گفت کارت داره بازم در نیوردم من کلاس هشتم رو تموم کردم دارم میرم نهم ولی چند ماه پیش تو مدرسه ... زیادم نگام میکرد و زل میزد بهم 😑