2777
2789
دکترم بهم گفته باید یه شب درمیون باشه قبلاً چند شب درمیون اقدام کردم باردارنشدم وگرنه من عجله ای ندا ...

اگه اتقاد داری ی شب بنداز عقب ...ی جوری احترامه

اگرم ن ک ن 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نیس

هیچ آدم عاقلی حرف بی اساس و بی سند و مدرک‌و‌قبول نمیکنه

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

هیچ آدم عاقلی حرف بی اساس و بی سند و مدرک‌و‌قبول نمیکنه

اوکی..باش

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
شب عید قربان که گناهههه

خب هفته بعدترش شب عید غدیر😂😂

چه چیزا خود امامم راضی نیس بخاطر وفاتش از کار و زندگی بیفتی😂

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران
صب باشه مکروه نیس؟؟ چون فردام شهادته دیگه

فردا شب به نظرم بهتره

چون هم شهادت تموم میشه و هم شب جمعه برای فرزند نیکو بهتره

حتی اگه برات مهم نباشه فرزند صالحی داشته باشه،هیچ پدر و مادری نمی‌خوان بچه شون ناقص شه و یا قاتل شه و یا قاچاقچی مواد شه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
نه شب پنجشنبه مکروه اگه خیلی خیلی برات مهمه امشب کنسل کن فردا فوری بعد اذان اقدام کن که از دست ندی ا ...

من امشب ۲۷ سیکلمه فک نکنم دیگه فایده ای داشته باشه