2777
2789
عنوان

خواستگار.‌.‌...💫

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 21 پست
من ک شنیدم نظامی ها ادمای خانواده دوست و منظم و باکلاس خوبی هستن اینکه اتفاقی واسش بیوفته بنظرم اصل ...

چجوری خساستو تشخیص بدیم اخه خیلیا قبل ازدواج ی جوری خوب نشون میدن خودشونو ک میگی این ی جنتلمن واقعیه بعد ازدواج یکی دیگ میشن

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹

ما هم نظامی داریم خیلی با کلاسه و مرتبه خیلی تو کارهای خونه ب همسرش کمک میکنه 

اما اما حقوق کم

اونم برا نظامیها 

خنده داره یکم چون نظامی ها و سپاهیا اتفاقا خیلی خوب حقوق میگیرن علاوه بر اون ماهیانه هم بن خراکی و لباس و دم عیدی هم بن دریافت میکنن

در حال جدال با خودArmy 🥲💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری خساستو تشخیص بدیم اخه خیلیا قبل ازدواج ی جوری خوب نشون میدن خودشونو ک میگی این ی جنتلمن واقعیه ...

این ک اره درسته

کلا زمانی ک بری زیر یه سقف تازه شخصیت اصلی طرفو میشناسی

ولی قبل ازدواج تا یه حدودی ادم متوجه میشه

اونم با رفت و امد و حرف زدن زیاد

یا مثلا همین خسیس بودنو میشه با خرید کردن فهمید

هی باهاش برو خرید قیمتای مختلفو بپرس ببین واکنشش چیه

یا مثلا یه چیزی نشونش بده ک قیمتش 100تومنه ولی تو بگو 200تومن ببین چه برخوردی میکنه

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
من ک شنیدم نظامی ها ادمای خانواده دوست و منظم و باکلاس خوبی هستن اینکه اتفاقی واسش بیوفته بنظرم اصل ...

پدرم نظامی هست پدر فوق العاده برای من و برادرم بودو همسر خوبی برای مادرم اما مادرم مخالف ازدواج من با نظامیه 

میگه سخت میگذره ترس استرس  ادم داغون میکنه

بخاطر شغل پدرم ما دائم در حال جابه جای بودیم هر سه سال یه شهر تا الان که پدر بازنشسته شد 

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
گلم الکی استرس داری اصلا ربطی به شغل نداره همه ادما استرس اینو دارن شب شوهرشون سالم میاد خونه یا نه ...

ولا اجی خودش میگه  شش تا نه ماه نامزد بمونیم اگه تونستی با شرایط کنار بیای عقد میکنیم اگه نه هم جدا میشم

اما من میترسم اگه تو این تایم من اونقدر وابسته ایشون بشم که نتونم ازش جدا بشم و مجبور بشم شرایط تحمل کنم چی

نمیدونم عقلانیه من این ریسک کنم یا نه 

بخصوص که مادرم مخالف سرسخت ازدواج من با یه نظامی هست

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی
این ک اره درسته کلا زمانی ک بری زیر یه سقف تازه شخصیت اصلی طرفو میشناسی ولی قبل ازدواج تا یه حدودی ...

خب میدونم مشخصه ولی میگن بعضیا خدشونو خوب نشون میدن خوب خرج میکنن قبل ازدواج بعد ازدواج دیگ هزارتومنم خرجت نمیکنن 

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹
خب میدونم مشخصه ولی میگن بعضیا خدشونو خوب نشون میدن خوب خرج میکنن قبل ازدواج بعد ازدواج دیگ هزارتومن ...

اونا دیگه از بد شانسیه ادمه

بازیگرای خوبی هستن

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️