2777
2789
عنوان

خواستگار.‌.‌...💫

510 بازدید | 21 پست

دوستان نظرتون درمورد ازدواج با یه اقا که شغل نظامی داشته باشه چیه؟

کسی اینجا هست همسرش شغلش نظامی باشه؟

❣️ دیدارِ تو گر صبحِ ابد هم دهَدَم دستمن سَرخوشم از لذتِ این چشم به راهی

خوبه

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسیار خوش اخلاق خانواده دوست ولی حقوق پایین زندگی سخت .همین

همسر شما هم نظامیه عزیزم؟

خوبه

درمورد خوب بودن نمیدونم خیلی سردرگمم

مادرم میگه صبح تا شب باید نگران باشی بلای سرش نیادمدوام تو  ترس استرسی ا اما اون اقا میگه عمر دست خداست من تو ماموریتها نمیرم ممکن تصادف کنم یا بیماری بگیرم یا بلای دیگه

بله 

لطفا میشه یه کم  خواهرانه لطف کنی بیشتر برام توضیح بدید؟

من واقعا ایشون دوست دارم اما شغلش باعث میشه تردید داشته باشم همش میترسم ازدواج کنیم صبح تاشب استرس این داشته باشم سالم میاد خونه یا نه

خوبه اگه باج نگیرع

حقوقش پایین هست اما ادم درستی هست اصول اخلاقی رعایت  میکنه یکی دلایل من خوشم آمد ازش اخلاق و اعتقاداتش بود

درمورد خوب بودن نمیدونم خیلی سردرگمم مادرم میگه صبح تا شب باید نگران باشی بلای سرش نیادمدوام تو&nbs ...

من ک شنیدم نظامی ها ادمای خانواده دوست و منظم و باکلاس خوبی هستن

اینکه اتفاقی واسش بیوفته بنظرم اصلا درست نیس

ادم دیدم شغلش خطرناک بوده چیزیش نشده شب تو خاب سکته کرده مرده

اینا اصلا ربطی نداره بهش فکر نکن

بنظر من باهاش رفتار وامد کن از همه نظر بشناسش ببین خشک وجدی و عصبی نباشه خسیس نباشه رییس بازی درنیاره

اگر اخلاقشو پسندیدی حله 

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
حقوقش پایین هست اما ادم درستی هست اصول اخلاقی رعایت  میکنه یکی دلایل من خوشم آمد ازش اخلا ...

پس خوبه چرا که نه 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
لطفا میشه یه کم  خواهرانه لطف کنی بیشتر برام توضیح بدید؟ من واقعا ایشون دوست دارم اما شغلش باع ...

گلم الکی استرس داری اصلا ربطی به شغل نداره

همه ادما استرس اینو دارن شب شوهرشون سالم میاد خونه یا نه یکی راننده تاکسیه  یکی موتور سواره همش استرس تصادف داره

این استرس و نگرانیا طبیعیه

دیگه همه شغل ها استرس رو دارن گلم ...عمر دست خداست 

اخه هر سری استوری میزاره یکی از همکاراش شهید شد اصلن نمیتونم تصور کنم ممکنه بلای سر ایشونم بیاد بعدش من چیکار باید کنم