2777
2789
عنوان

چرا همه چی برای عروس بده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی نه اینطور نیستن خانواده همسرم 

مادرشوهرم دوست داره و همیشه میگه دخترم عروسام پسرام خوب زندگی کنن خوش تیپ باشن با کلاس باشن داشته باشن خرج کنن افتخار منه 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!

کرم دارن😂

من همون اول به زن عموم (مادرشوهرم) گفتم من نمیذارم کسی بهم گیر بده 

منم مامانبزرگم گیر میده مامانم به بابام میگه چرا رفتی واسه زنت طلا گرفتی چرا زنت اینطور میپوشه بگو رعایت کنه مامان من چادریههههه اخه😐

ولی دختر خودش همون لحظه خداشاهده عمم اومد داخل با آستین سه ربع و شلوار کوتاه و موهاش همش بیرون بود یهو درومد مامانبزرگم گفت قربون تیپت😑😑😑

گفتم تو رو خدا دیگه حرف نزن اعصابمونو خورد کردی فاطی هر کاری کنه اشکال ندارع مامان من عیبه با مامانبزرگم از همون موقع سر رفتار میکنم 

چون به خودمم تیکه میندازه 😶⁦👌🏻⁩

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩
دخترشون عروس یه خانواده ی دیگه شده و بریز و بپاشش ربطی به مادرش نداره

درست که بنگریم میبینیم بریز بپاش عروس هم ربطی به مادر پسر نداره مگه کم بیارن مادر پسر قراره جبران کنه آخه 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!

نمیدونم یا کلا این اخلاق رو ندارن یا اونقدر با جوابای سربالای من مواجه شدن که یاد گرفتن کاری نداشته باشن🤣

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دخترشون عروس یه خانواده ی دیگه شده و بریز و بپاشش ربطی به مادرش نداره

دخالت درست نیست.. نه تو کار عروس دخالت کردن نه دختر

ما یه بار به این دنیا میایم حق زندگی فقط یه بار به ما داده شده..

اگر میخوایم خوب باشیم یا بد.. از بچه گی تا جوونی باید ها و نبایدها رو خانواده و مدرسه و جامعه به قدر کافی گفته.. این حق انتخاب ماست که با آموخته هامون و علاقه هامون و شرایطمون چه راهی رو انتخاب کنیم..خصوصا بعد ازدواج خانواده ها باید بچه ها رو ول کنن هر جور که دوست دارن زندگی کنن..معنی واقعی ازدواج هم همینه.. جدا شدن از خانواده و مستقل شدن و دست رو زانوی خودمون گذاشتن..

البته بچه هایی که موقع سختی ها پدر و مادر رو دخالت میدن و سیر تا پیاز نداریشونو تعریف میکنن تا بهتر بتونن پول بگیرن خونه و ماشین بگیرن از پدر و مادر.. اونا تو مسائل دیگه نمیتونن بگن دخالت ممنوع.. اما اونی که واقعا به بلوغ فکری و کمال رسیده و زن و شوهر خودشون با هم همه ی مسیر زندگی رو با سختی ها و تلخی ها و شیرینی و داشتن و نداشتن ها جلو میبرن.. دخالت والدین تو زندگی این مدل افراد کامل نادرست..