2777
2789
عنوان

چرا همه چی برای عروس بده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 47 پست
اره ولی همه ی اینا بی فایدس وقتی شوهرت پشتت نیست

وقتی با شوهرت حرف میزنی

جمله مثبت +جمله منفی+جمله مثبت

این سبکی حرف بزن صد در صد پشتت در میاد

مثال

عشقم، میتونم چند کلمه باهات حرف بزنم حوصله داری گوش بدی!راستش یه موضوعی ذهنم رو مشغول کرده .. راستش من خیلی مهمونی رفتن رو دوست دارم خصوصا خونه بزرگترا.. ما جز بزرگترامون کی رو داریم.. خیلی دوست دارم تند تند به مامانت سر بزنم دلم براش تنگ میشه اما+ احساس میکنم مامانت خیلی دوست نداره منو ببینه.. حس میکنم از من زیاد خوشش نمیاد که همش جوری باهام حرف میزنه که حس میکنه تیکه میندازه بهم(خلاصه)مردا جنبه زیاد بدگویی کردن از عزیزترین کس زندگیشون خصوصا مادرشون رو ندارن..حتی اگر بدونن حق با شماست.. + اما من سعی کردم نادیده بگیرم اهمیت ندم.. هرچی باشه اون مادر توئه.. مادر عشقم.. همین که تو رو برام دنیا آورده بزرگترین مهربونی رو بهم کرده

هم اینجوری دعوا نمیشه

هم شوهره رو خر کردید و عشقم عشقم و.. 

هم شوهر تو خلوت به حرفهاتون فکر میکنه حتی اگر به روتون نیاره

هم یه بحث طولانی نکردید و یکی شما بگید یکی اون..

حرفاتون رو تو چند جمله کوتاه بگید مردا مغزشون کشش نداره.. شاید ساعتها باهاتون حرف بزنن یا باهاشون حرف بزنید گوش بدن ولی بعدا میبینید فقط چند تا از حرفاتون رو با دقت گوش دادن و درک کردن..باقیش همه پرحرفی بوده بدون فکر..

اگر شوهرتون بعد این سبک حرف زدن شروع کرد دفاعیه صادر کردن برای مادرش یا محکوم کردن شما یا هرچی.. فقط سکوت کنید..نهایت بگید من فقط خواستم از حرف دلم با تو بگم دعوا ندارم عزیز دلم.. من حق میدم تو مادرت رو دوست داشته باشی ..منم مادرم رو دوست دارم.. احسن که پسر خوبی براش هستی.. من فقط خواستم بدونم تو با مادرت تو خلوت حرف میزنی حس نکردی مادرت از من خوشش نمیاد؟ شاید من دچار سوء تفاهم شدم.. 

شاید شروع کنه دو ساعت قانع کردن شما.. اماااا اگر تو کل زندگی با سیاست جلو برید.. تو خلوت که مادرش از شما گلایه کنه یهو یه جرقه تو ذهنش میخوره که .اااا. زنم راست میگفت مادرم همش بد زنم رو میگه در حالی که زنم هیچ وقت بد مادرم رو نمیگه و میگه دوست داره خونه مادرم بره.. این مادرم هست که رو نمیده و..

ما ازین طرف بگیم ما مادرت رو دوست داریم با اینکه بدی میکنه.. مادره از اون طرف فحشمون که میده شوهره تو ذهنش پریشون میشه که زنم زن بدی نیست همیشه از واژه های خوب نسبت به خانواده ام استفاده میکنه اینا شورشو دراوردن دارن اذیت میکنن..

هیچ وقت هم با طایفه شوهرت درد ودل نکن.. ۴روز دیگه میشن شاهد.. علیه تو قطعنامه صادر میکنن.. فکر نکن فلان جاریم خوبه با اون غیبت فلانی رو میکنم..به وقتش تمام حرفاتو علیه خودت استفاده میکنه شوهرت هم میبینه تقصیر از توئه پشتت در نمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای داماد چنان بریزو بپاش میکنن و بهش میرسن اتفاقا.خوشی ما روتو اون دوران نمیتونستن ببینن این کرما ...

گاهی بعضی از پدرو مادرا معلوم نیست چه شونه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙