2789

شوهرت چند  سالشه؟  خودت ۱۶ سالته خیلی کم سنی عزیزم .

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از چی خجالت میکشی

ازااینکه بخوام  لیاسم دربیارم  نمیتونم فکرکنم  حتی رفته برام  لباس زیرخریده  مامانش نیستن خونه  نگرانم  گفتم نه  فعلا قبول نکرد گفت زنم هستی برای چی زن گرفتم

بابااا مگه میخوای رقص میله بری 

تو خیلی باحالی بخدا .خسته بودم با حرفات شارژ شدم

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
برگ سلامت گرفتی تو؟ ما رسم داریم ولی مثل چی میترسم 💔کاری نکردما فقط خیلی استرس دارم هوف  چطو ...

من  بردن دکترگفت شلوارت دربیاردرازبشه دست پام یخ کرد امشب اولین بارمیترسم بخوام این کارکنم

۲۴

خب . مامانش ک نیست. لباسم  ک برات خریده . سنش هم اونقدی هست ک قشنگ بلده چطور راضیت کنه. برو ب امان خدا .حالا رابطه دیگه ب اون لحظه س ک کسی هم نیست خونه.  ولی به هوای کاری نمیشه نرو.... حداقل فکر جلوگیری باش