2789
عموم خیلی خوب از زمانی که زن عموم شده عموم اورده اش تهران پیش خانواده اش عموم اجازه داده بره درس بخو ...

من دیگه نمیخوام درس بخونم حوصله ندارم  امشب  میرم    مجبورم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تفکرتون غلط  هرچیم ما بگیم نره شما میگید بدوشید برقراری رابطه باید انجام‌بشه ولی هنوزدو &nbs ...

همون تو منطقه و محلشون ازدواج زود رسمه .‌برگه سلامت رسمه .‌رابطه تو عقد باید باشه. خب با فرهنگ ما یا بعضی جاها فرق داره اسی با این افکار  بزرگ شده ولی ما قبولش نداریم 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
بدون درد نیست از لیدو کایین استفاده کنید معاشقه یعنی بوسه عاشقانه  لمس بدن

ممنون که گفتید بهم  یکم بهترشدم فهمیدم  اینجا البته میگن  دوست شوهر کردید باید بعدازعقد اینجوری امشب شوهر م گفت به خاطرمن رفتن راحت باشیم 

گفتم  پیام دادم  گفت نه دیگه باید کم کم  عادت کنی یادبگیری

گویا زور هم هست. ‌ما خودمون چهار ماه بعد تا من نخاستم شوهرم کاری نکرد چون میگفت بخاطر یه لحظه کل زندگی مو خراب نمیکنم چون اعتقاد داشت اولین رابطه توذهن زن حک میشه و اگر زن راضی نباشه تا آخر زندگی مشترکمون سرد میشه از شوهرش و رابطه  .حالا تفکر شوهرتون اینه ک عادت میکنی 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
اگه امادگی نداری به شوهرت بگو

نمیتونم بگم به خاطرمن امشب خونشون کسی نیست امادگی ندارم  ولی الان که نه ولی بالاخره چندوقت دیگه چکارکنم باید یادبگیرم ممنونم ازتون 

عموم خیلی خوب از زمانی که زن عموم شده عموم اورده اش تهران پیش خانواده اش عموم اجازه داده بره درس بخو ...

باز خدا رو شکر. ولی خودمون بعنوان یه زن شرایط اون روزاشو درک میکنیم ک سخت بود. خدا خانواده تو برات نگه داره عزیزم

گویا زور هم هست. ‌ما خودمون چهار ماه بعد تا من نخاستم شوهرم کاری نکرد چون میگفت بخاطر یه لحظه کل زند ...

زورنیست شوهرم بعدازعقدم فرداش گفت من قبول نکردم خواهرم گفت شوهرت بایدبری 

همون تو منطقه و محلشون ازدواج زود رسمه .‌برگه سلامت رسمه .‌رابطه تو عقد باید باشه. خب با فرهنگ ما یا ...

اشکال نداره اولین بارم  عادی میشه  میرم ممنون که همگی کمکم کردید

زورنیست شوهرم بعدازعقدم فرداش گفت من قبول نکردم خواهرم گفت شوهرت بایدبری 

خوشبخت شید ان شاا...