2777
2789
عنوان

معجزه 😢😢

147 بازدید | 9 پست

سلام، تا حالا چهره اهل بیت رو داخل خواب یا بیداری دیدید؟ چجوری بودن؟ یا اینکه معجزه ای دیدید؟؟ بیاید برا همدیگه تعریف کنیم منم معجزه هامو میگم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار یه خواب برا حاج‌آقا مدرسمون تعریف کردم دیگههههههههه از اون خوابا ندیدم هیچ وقت مسائل خیلی خاص رو باز گو نکنید 

به کرار  معجزه دیدم 

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....
من یبار یه خواب برا حاج‌آقا مدرسمون تعریف کردم دیگههههههههه از اون خوابا ندیدم هیچ وقت مسائل خیلی خا ...

وای جدی؟؟ من که همیشه داخل تاپیک هام تعریف میکنم همیشه ام میبینم بعدش اما دیگه نه در اون حد که قبلا میدیدم ،،،اما معجزه و دیدن چهرشون در بیداری رو تعریف کنی غیب نداره 

عزیزم میشه تعریف کنی؟؟؟

عزیزم خواب هایی که میدیدم خواب بد بودن اما صادقه بودن و تعبیر میشدن مثلا پدر همسرم قبل اینکه فوت بشه خواب دیدم که دیگهدخوب نمیشه و میمیره سه روز بعد فوت کرد 

وای جدی؟؟ من که همیشه داخل تاپیک هام تعریف میکنم همیشه ام میبینم بعدش اما دیگه نه در اون حد که قبلا ...

من چهره تو بیداری ندیدم اما خواب چرا 11سالم بود  و هیچ وقت اون خواب از ذهنم پاک نشد.

دقیقه نود تصمیم به کاری، یکی از علما که خیلیییییییی قبولش دارم اومد به خوابم و پروندم دستش بود« قبلش رفته بودیم خونشون و ایشون بهم گفتند نماز امام زمان بخون حدیث کسا  و متوسل بشو به امام زمان و حضرت فاطمه و ....»(( ۸ ماه بعدش یک هفته قبل از انجام اون کار))  گفت آقا گفتن اینجا بودن و موندن برکتش بیشتره  راه خودتو ادامه بدی بهتر از تغییره. و من دنباله خوابمو گرفتم الحمدالله تا الان که خوب بوده  انشالله اعلام نتایج شهریورم خوب باشه 😔

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....