2777
2789
عنوان

آمپول HCG کرج

60 بازدید | 7 پست

خانوما کرجی و اقدام به بارداری سلام.

این آمپول رو شنیدم سخت گیر میاد چند روز دیگه سونو فولیکول دارم اگه دکتر برام نوشت از کجا گیر بیارم؟

کیا جدیدا خریدند؟

قیمتش چنده؟

سلام  همه جا هست نگران نباش . من کرج رو خوب نمیشناسم . ولی دوستام اونجا هستن  از این ام ...

عزیزم سلام میشه ازشون بپرسید از کجا خریدند؟اخه دکتر هم میگه سخت گیر میاد و مکیدن داروخونه ها 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام  همه جا هست نگران نباش . من کرج رو خوب نمیشناسم . ولی دوستام اونجا هستن  از این ام ...

سلام من تبریز داروسازم اصلا هم گیر نمیاد HMG میدن سهمیه اونم بزور ۲ تا HCG که کلا گیر نمیاد 🙄

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
عزیزم سلام میشه ازشون بپرسید از کجا خریدند؟اخه دکتر هم میگه سخت گیر میاد و مکیدن داروخونه ها 

داروخانه دکتر رضوانی فر . چهار راه طالقانی .

تو نت بزن . ادرس و تلفنش میاد .

یه راهنمایی 

ببین هر دارویی خواستی بجای اینکه تو این گرمای تابستون بیافتی داروخونه ها رو بگردی .

از نت لیست داروخونه ها رو دربیار .

شماره تماس و ادرس همشون هست .

یکی یکی زنگ بزن ، اسم داروتو بگو ، ببین دارن یا نه 

قیمت هم بگیر .

اینجور راحتری .

امیدوارم مشکلت زود حل بشه .

🤩🤩🤩❤❤❤

سلام عزیزم خوبی منم کرجم ...والا من یه تاپیک بودم یکی دوما پیش یکی همین کرج بود میگف از داروخانه تو مهرشهر گرفته....اون سمتا سر بزن عزیزم....منم خودمم‌اتفاقن تو اقدام یکسال بیشتر 

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
سلام من تبریز داروسازم اصلا هم گیر نمیاد HMG میدن سهمیه اونم بزور ۲ تا HCG که کلا گیر نمیاد 🙄

من خودم کلینیک میرم تهران

روزی برا صدنفر از این امپولا تجویز میکنن 

اصلا نشنیدم بگن ، پیدا نمیکنیم و ....