2777
2789

برو تاپیک اخرم 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستان من خودم رشتم مترجمی زبان بوده .اما خیلی به نقاشی علاقه دارم ..و خیلی دوست دارم تواین رشته هم برم ..بنظرتون چه کنم ..میگن دانشگاه ها بعضیا بدون کنکور هم دارن این رشته رو ..کسی هست بتونه خوب راهنماییم کنه

وای خدا خیرت بده  ی عده ک کنکورشون هنر نبوده اصا هی میگن سخت بوده  گفتم اگه این هنره تجر ...

ن باو اونا از کجا میدونن اسون بود موفق باشید همتون 

‍    ‍یه جور مُرده پرستین که آدم هَوسِ مُردن میکنه(:        *به امید مرگ خاموش🌱
اونایی که کنکور دادن میگن آسون بود پیچ های کنکوری هم اکثرشون میگن سخت بود نمیدونم کدومو باور کنم&nb ...

اونایی ک دادن اب از سرشون گدشته 😂هرچی میدونستن زدن میگن اسون بوده

تو پیجا زده ادبیات سخت بود

دینی هم بیشتر ایه بود

انشاالله به همه ارزوهات برسی 

همچنین(: 

شما میخوایی کنکور تجربی بدی؟ 

پارسال ک انقد سخت بود فقط  نابغه ها یا اونایی ک جان باز و .. دارن بیشتر قبول شدن امسال از سال های قبلم بدتر میگن چون نمره پایه ها هم امتیاز داره و خیلیا افت داشتن دیگ ...

‍    ‍یه جور مُرده پرستین که آدم هَوسِ مُردن میکنه(:        *به امید مرگ خاموش🌱
2790
2778
2791
2779
2792