2777
2789
عنوان

انغوزه

13769 بازدید | 10 پست

سلام خانم ها من رفتم دکتر واسه عفونتم خود دکترهه گفته از طب سنتی انغوزه بخرم منم خریدم ازدکتر پرسیدم گفت باید کپسول خالی هم بخری پرکنی توش بخوری چنددیقه پیش شوهرموفرستادم رفت بخره خرید آورد اولین باره ازهمیچین چیزی استفاده میکنم کسی تجربی چیزی داره اینو باید باقری بخورم شوهرمم ازعطاری چیزی نپرسیده فقط خریده آورده الان نمیدونم چطوری باید مصرف کنم کسی تجربه داره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام، ببخشید انغوزه ارو استفاده کردید؟ 

باید پودر بشه داخل کپسول از 5 پریودی فقط به مدت 4 روز، روزی دو عدد مصرف کنید 

شما تونستید بخورید؟ خیلی بوی بدی میده 

أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَومَ الْوُرُودِ
سلام، ببخشید انغوزه ارو استفاده کردید؟  باید پودر بشه داخل کپسول از 5 پریودی فقط به مدت 4 روز، ...

من بله تا جایی که می تونم نفسمونگهمیدارمو بااب می خورم به منم گفتن پرکنم کپسول ولی من همینجوری بااب می خورم بعدش یه چیزی می خورم تا بوش از دهنم بره 

من بله تا جایی که می تونم نفسمونگهمیدارمو بااب می خورم به منم گفتن پرکنم کپسول ولی من همینجوری بااب ...

ممنون جواب دادید من برای گرم کردن رحم و عفونت و کیست میخوام بخورم. شما نتیجه دیدید ازش؟ 

ممنون جواب دادید من برای گرم کردن رحم و عفونت و کیست میخوام بخورم. شما نتیجه دیدید ازش؟ 

من فعلادوهفتس برا عفونت می خورم که فعلا هیچ نتیجه ای ندیدم البته ازبس بوش بده من هرروز بااب یه بار می خورم 

من فعلادوهفتس برا عفونت می خورم که فعلا هیچ نتیجه ای ندیدم البته ازبس بوش بده من هرروز بااب یه بار م ...

وای خیلی بد چه جوری با آب میخوری بریز تو کپسول بخور و فقط روزایی که گفتم زیادش نازایی مییاره 

وای خیلی بد چه جوری با آب میخوری بریز تو کپسول بخور و فقط روزایی که گفتم زیادش نازایی مییاره 

عه نمیدونستم مرسی من هرروز می خوردم یعنی الان نخورم تو روز هایه پریودی تا۴روز بخورم؟

اونقدر سخت بود خوردنش فقط تونستم یه بار بخورم اونم روز سوم پریودی، چن ساعت بعدم یه لخته اندازه کف دست ازم دفع شد.

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز