2777
2789
عنوان

جوابمو بدید لطفا

188 بازدید | 6 پست
من چله زیارت عاشورا و چله سوره أحزاب نذر کردم ولی بینش برام مشکل شرعی پیش میاد میتونم ادامه بدم؟
سجده زیارت عاشورا رو میتونم انجام بدم؟
راهنماییم کنین لطفا
خودت را به خدا، و دیگران را به لیاقتشان بسپار....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
بالاخره میتونه بره یا نمیتونه
برید کنار خووووووووووووووشگلتون اومد [smiley]s/sm_60.gif[/smiley] [smiley]s/sm80.gif[/smiley] به چی داری فکر میکنی حسود خانوووووووووووم [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]
وا!!
معلومه که سجده میتونه بره!!!
فقط آیات سجده واجب رو نباید خوند!!
تازه اگه شنیدی، یعنی یکی داشت بلند میخوند و تو شنیدی باید سجدشو بری
قرآن خوندن هم هیچ موردی نداره فقط نباید دستت به آیات بخوره
دیگه زیارت عاشورا که معلومه مورد نداره

راستی زیارت عاشورا 100 تا رو باید خوند تو این نذرها یا نه؟
*و اگر خداوند، (براى امتحان یا کیفر گناه) زیانى به تو رساند، هیچ کس جز او آن را برطرف نمى‏سازد; و اگر اراده خیرى براى تو کند، هیچ کس مانع فضل او نخواهد شد! آنرا به هر کس از بندگانش بخواهد مى‏رساند; و او غفور و رحیم است* سوره یونس-107