2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 68 پست
کسی میشناسی عکس رنگی داده باشه ببینم اینطوری شده یا نه

از استارتر بپرس عزیزم،یا سرچ کن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان مثل لخته لخته دفع میکنم حدود یازده و نیم من عکس رنگی گرفتم عادیه؟؟؟من پریودیم تازه تمام شده ...

عزیزم من فقط لکه بینی دارم منم ساعت ۹ صبح امروز انجام دادم،اگه خونریزیت زیاد بود وادامه داشت برو حتما دکتر

من الان مثل لخته لخته دفع میکنم حدود یازده و نیم من عکس رنگی گرفتم عادیه؟؟؟من پریودیم تازه تمام شده ...

عزیزم صبر کن اگه کم نشد وزیاد بود بازم برو دکتر،نمیخوام بترسونمت ولی شنیدم اگه اون شخص ماهر نباشه ممکنه باعث سوراخ شدن اون ناحیه بشه

نگران نباش  عزیزم ایشالا که چیزی نیست

توکل برخدا .فقط اگه قرار بر پریودی باشه یک سونو گرافی نوشته باید یکشنبه بدم نوشته ۱۲ پریودی.اگه باز پریود بشم تاریخش جا به جا میشه یا همون پریودی قبلی حسابه.میگم شما گرفتگی داشت ؟؟؟؟درد داشتید؟؟؟میگن درد دارن لوله هاشون باز میشه

توکل برخدا .فقط اگه قرار بر پریودی باشه یک سونو گرافی نوشته باید یکشنبه بدم نوشته ۱۲ پریودی.اگه باز ...

والا عزیزم من یه دردی شبیه پریودی داشتم،تکنسینی که واسم انحام داد گفت مشکلی نداری ولوله هات گرفتگی نشون نمیده،اگه هم گرفتگی کوچکی داشته با دارو رفع شده،دیگه جوابشو گفت دوشنبه بیا دکترمیبینه بیا ببر،ولی من زیاد شنیدم که اون ماه عکس نباید اقدام کرد،،راستی چند وقته اقدامی؟مشکلت چیه؟عکست خوب بود؟