2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دو روزه اصلا اومدم نی نی سایت

اینجا جای مناسبی برای شما‌نیس چ‌دو روز اومده باشی چ دوسال. تو سن‌و سال تو واقعا مناسب نی . اگه میخای تجدید مردود نشی ب جایی برسی باید گوشیرو بزاری کنار و فقط بچسبی ب درس . 

یکی

یکی که چیزی نیست عزیزم بخون مرداد قبول میشی 

خدایا توی این دنیایی که دلیل برای غمگین بودن زیاده من بی دلیل شاد بودنو خندیدنو میخوام توی دنیایی که همه عاشق منزره های ناب طبیعت هستن من اون لنگ کفش توی بیابونو میخوام توی دنیایی که همه دنبال نور مطلق هستن من اون کور سوی نور گذشته از پنجره رو میخوام       ما عادت کردیم که همیشه بهترین ها رو بخوایم اما اگه همیشه دنبال شون باشیم اون لنگ کفشو نمی بینیم اون نور کوچک رو نمیبینیم      
یکی

اوووو همچین گفت مردودم انگار 10 تا درسو افتاده یه تجدیدی که چیزی نیست شهریور امتحان میدی تمومه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
یکی

با خواهری مادری هماهنگ کن برو بگیر کارنامت رو بگیر و روز امتحان درسی که افتادی هم با مامانت برو امتحان بده که بابات نفهمه ولی لطفا از این به بعد بشین درس بخون من دخترم سال دیگه میره هفتم خیلی واست ناراحت شدم