2777
2789
عنوان

بن بست...

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 87 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بدبخت یبار جدا شدم کلی تلاش کردم خودم روی پای خودم وایسادم کار کردم از نظر مالی مستقل شدم کلی خاستگار خوب داشتم رد کردم گیر یه ادمی افتادم کارم شده گریه، افسرده شدم، اوایل که همش راجب زن سابقش حرف میزد از همه چیش تعریف میکرد،یکاری کرد دیگه ازچشمم افتاده اصلا نمیتونم حتا باهاش حرف بزنم، همش بهم بدبینه، بهم شک داره، کنترلم میکنه، هیچ آزادی ندارم، مثل اسیر، حتا اگه نصف شب دلش س ک س بخاد منو بیدار میکنه براش مهم نیست من میخام یا نه، حس میکنم هیچی نیستم، هرچی میگه باید بگم چشم وگرنه دعواس، همش غر میزنه، دائم گوشیمو چک میکنه،نمیزاره با هیچ دوستی در ارتباط باشم،خرید میکنم چک میکنه ببینه چقدر خرید کردم زیاد و کم نشه پولم،هروز لباسامو کیفامو همه وسایلمو میگرده، حس بدی دارم تو این زندگی، بدون اجازه نمیتونم تا سوپرمارکتم برم 

من بدبخت یبار جدا شدم کلی تلاش کردم خودم روی پای خودم وایسادم کار کردم از نظر مالی مستقل شدم کلی خاس ...

عزیزم ازدواج با ادم آنرمال خییییییلی سخته

الان همه مشکل دارن ولی دیگ نه اینجوری

من خیلی داغونم،پریشب دستامو سیاه کرده...دیگ موندم چکار کنم

میتونم جدا شم مشکلی نیست ولی داغونم

ماشینت رو پس اورد ؟  کارِت به کجا رسید باهاش ؟

نه هنوز دعوا داریم

با این همه جهیزیه و دختر بودنم فقط ی ۲۰۶ مهریه امه اونم خون کردن ب جگرم

چند روز پیش هم بدنمو کبود کرد ،مادر کثافتش بدبختش داره میکنه دوباره

قربون خدا ک نمیمیره..

بابام میخاست زنگ بزنه ۱۱۰ نذاشتم ب اون طفلی ها هم توهین کرد...

دلم خونه...

بابام میگه ولش کن بیا

نه هنوز دعوا داریم با این همه جهیزیه و دختر بودنم فقط ی ۲۰۶ مهریه امه اونم خون کردن ب جگرم چند روز ...

متاسفم عزیزم    

در نظر داشته باش ۵ سال اول ازدواج برای هر کسی مهمترین سالها ی زندگیه 

امیدوارم ارامش همدمت باشه دوستم

متاسفم عزیزم     در نظر داشته باش ۵ سال اول ازدواج برای هر کسی مهمترین سالها ی زندگیه&nbs ...

منظور از مهم   یعنی پراز بالا و پایین و فراز و فرود هست بعد از اون میشه گفت به یه ثباتی میرسه   و

شما هم الان اول راهی 

سلام رژلب اکلیلی جانم خوبی

منو یادته تاپیک شب یلدا و دمی گوجه فرنگی.. 

خیلی تو فکرت بودم

دختر تو اینهمه محاسن داری سری واقعا ب معنای کلمه چیزی کم نداری بزار بهت بگم من یکماه بعد از عقدم فهمیدم طرف مشکل داره چشامو رو همه چی بستم پدرم ندارم عموم پشتم بود خیلی حرفا شنیدم از درو همسایه و فامیل اما جدا شدم. چنماه افسرده و ناراحت بودم ک با کمک دوستام رفتم یر کار روحیمو بدست آوردن چنتا خاسگار خوب برام اومد باور میکنی خیلیا بهم میگفتن تو مطلقه ای دیگه خاسگار خوب برات نمیاد همه پیرمرد و زن مرده و سن بالا اما برام مهم نبود.رفتم تو اجتماع و سرگرم زندگیم شدم بیستو نه سالگی دوباره ازدواج کردم. عزیزم بعضی مشکلات قابل حل شدنه تو زندگی و مهم فرد مقابلت هم هست که همراهت باشه اما بعضی مشکلات هر چ جلوتر میری بزرگتر و پرنگتر میشه و بهتره همون اول کار ریشه شو خشکوند. عزیز هیچکس مثل خودت نمیدونه ایا فرد مقابلت و مشکلات زندگیت قابل درست شدن هست یا نه اگر هست برا زندگیت بجنگ اما اگه ذره ای حس بد داری ب حست تـوجه کن و راهتو جدا کن. شایدم همسرت هوس آشتی دوباره با همسر اولش داره  ایکاش بیشتر پرسجو میکردی و  مهریه رو سنگینتر میگرفتی.. منو در جریان بزار عزیزم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺