2777
2789
عنوان

بن بست...

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 87 پست

می دونم تاپیک تون برای قبل هست ولی من الان خوندمش، به تظرم تا موقعیتش رو دارید جدا بشید، آدمی تو لول شما مطلقه بودن براش گزینه منفی به حساب نمیاد

متاسفانه قبل از ازدواج همه حقایق جلوی رومونه ولی کتمانش می کنیم، خودمم درگیر مساله مشابهی هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می دونم تاپیک تون برای قبل هست ولی من الان خوندمش، به تظرم تا موقعیتش رو دارید جدا بشید، آدمی تو لول ...

مرسی عزیز دلم ک خوندی

هر روز وضعیتم با این آدم بدتر میشه 

بله خیلی وقتا نقششون رو خوب بازی میکنن و اشتباه کردم

امیدوارم خدا به شماهم کمک کنه عزیزدلم

مرسی عزیز دلم ک خوندی هر روز وضعیتم با این آدم بدتر میشه  بله خیلی وقتا نقششون رو خوب بازی می ...

ممنون عزیزم، من همسرم رو از قبل می شناختم همه ی دوس دختراشو چون مامانش نمی پسندید ول می کرد بعد از خواستگاری، خب این آدم وابسته به نظر مادرشه دیگه، ولی چشمو بستم روی موقعیت های عالی ازدواج و اپلای و ویژگی های بدش و باهاش ازدواج کردم و رسما خوشبختی رو از دست دادم الانم یه بچه دارم وگرنه جدا میشدم ازش

یه تاپیک بود خاطرات روز بعد از عقد، من خاطرمو نوشتم، چند نفر کامنت گذاشتن، ….. توی شانست 🫤😑واقعا هم همینه

ممنون عزیزم، من همسرم رو از قبل می شناختم همه ی دوس دختراشو چون مامانش نمی پسندید ول می کرد بعد از خ ...

عزیزم واقعا زن ایرانی اکثرا تباه میشه

ماها چون اکثرا انتخاب میشیم و شانسمونم کمه دچار عذاب میشیم واقعا متاسفم 

انشالله خدا کمکمون کنه

عزیزم واقعا زن ایرانی اکثرا تباه میشه ماها چون اکثرا انتخاب میشیم و شانسمونم کمه دچار عذاب میشیم وا ...

انشالا عزیزم، ولی به نظرم تا زیر سی سال هستین و بچه ندارین اگر شرایطتون خوب نیست جدا شید، آرامش واقعا حق هر انسانیه

دخالت مادر مریض و دیوانه اش

خداروشکر خانوادت پشتتن اسی جدا شو اشتباه اونجا بود وارد زندگیی شدی که قبلا ثابت شده متزلزل 

این پسر همون مادره و خواهد بود هیچکدوم تغییر نمیکنن و جالبش اینجاست یه مدت دیگه همون خونه و خانواده که براش دیو و جهنم بودن میشه بهشت

خداروشکر خانوادت پشتتن اسی جدا شو اشتباه اونجا بود وارد زندگیی شدی که قبلا ثابت شده متزلزل  ای ...

دقیقاااا حرفت درسته،معذرت میخام ولی گه اونا واسش حلواس! تا حالا ی خیر من از اینا ندیدم،فقط ی زن زبون درازه کثافته

دقیقاااا حرفت درسته،معذرت میخام ولی گه اونا واسش حلواس! تا حالا ی خیر من از اینا ندیدم،فقط ی زن زبون ...

باور کن اگر بهش روی خوش نشون بدن با سر میدوئه دنبالشون حالا بیا و هم شکمشونو سیر کن هم چشمشونو پر کن هم تحملشون کن