2777
2789
عنوان

بن بست...

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 87 پست

از این بدتر میشه اگه برگردی باهاش زندگی کنی هر روز کتک و داد و بیدادو با یه بچه بغل ،نکن، این آدم ارزش نداره اشتباه خودت بود که باورش کردی از این به بعد درس عبرتی باشه برات که سابقه شخص مهمترین دارایی اونه و حتی از رفتارهای بچگی 

میشه کمی نصیحتم کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ثانیا مگه نمیدونی دنیا دار مکافاته 

اون هم پس خواهد داد و تو هم از دنیا خواهی گرفت جای دیگه ،یه دوست داشتم عین شما،اگه ببینی با همسر دومش چقدر خوشبخته که نگو ،

خدا بهترین مرد رو بهش داد در جواب صبر و پاکیش 

میشه کمی نصیحتم کنین 

دوست عزیزم شما که مشاوره حقوقی نیاز نداری درخدمت باشیم 

ولی یه جمله پیامبر میگفت برحذر باشید از گل روییده در لجنزار 

یعنی هر چی اون گل خوبه اما توی لجن بزرگ شده ذاتش کثیفیه

شما که باهوش بودین چرا آخه ؟

مشاوره رایگان حقوقی برای عزیزان با ذکر صلوات (بنده وکیل نیستم حقوق خوان هستم)

اولا برو دم اداره ماشینتو با پلیس و برگه سبز پس بگیر نذار کار به جای باریک برسه ثانیا جسارتا ایشون از اولشم با این شرایط بدرد نفس کشیدن نمیخورد 

دوست عزیزم شما که مشاوره حقوقی نیاز نداری درخدمت باشیم  ولی یه جمله پیامبر میگفت برحذر باشید ا ...

بهترین همدمای من دوستان حقوقی هستند

ممنونم که نظرتون رو گفتید دوست حقوقی 

بله درسته

من فکر کردم یک ادم بعد اشتباه سرش به سنگ میخوره! اصلااااا فکر نمیکردم دوباره و صدباره اشتباه کنه

اولا برو دم اداره ماشینتو با پلیس و برگه سبز پس بگیر نذار کار به جای باریک برسه ثانیا جسارتا ایشون ا ...

یک وقتایی غرور زیاد و اینک ادم فکر میکنه زیادی میفهمه زمین خوردن بدی دنبالش هست..

من هیییچوقت فکر نمیکردم اشتباه کنم چون زیادی مطمینم ب خودم و تصمیماتم

بهترین همدمای من دوستان حقوقی هستند ممنونم که نظرتون رو گفتید دوست حقوقی  بله درسته من فکر ک ...

دوست عزیزم آخه آدم میخواد یک آهن پاره بخره میبره مکانیک از وضعیت فنی مطمن شه بعد میبره تشخیص رنگ از وضع تصادف و بدنه مطمن شه میبره تعویض پلاک از لحاظ قانونی و خلافی و هزار تا راه دیگه تا یه اهن پاره رو سوار شه آخرشم هزار عیب داره سرش کلاه گذاشتن 

بعد شما حتی با اون همسر قبلی واقعا حضوری تشریف نبردی دو تا چایی بخورین سابقه اون اقا رو بپرسی ؟ 

اینقدر مطمنی ایشون راست میگه ازش صداقت میبارید کیلو کیلو ؟

یک وقتایی غرور زیاد و اینک ادم فکر میکنه زیادی میفهمه زمین خوردن بدی دنبالش هست.. من هیییچوقت فکر ن ...

دقیقا اشتباه ما همینه برای خودمون راه حقوقی درست رو نمیریم ساده انگاری میکنیم من خودمم در خرید موتورسیکلت خیلی ضرر کردم 

شما بحث زندگیتون هست آبرو باکرگی سابقه تون اتیکت زدن جامعه مریض 

از شما دوست حقوقی خوبم خیلی گله مندم در این خصوص بایستی بسیار دقت میکردین . بنده دانشجو بودم اعلام فروش مال غیر کردم و البته خیلی دردسر کشیدم تا پولمو پس داد 

بعدشم استادم افتخار میکرد مثلا تونستم حقمو بگیرم در صورتی که شلوارم قهوه ای بود با ۱۸ ۱۹ سال سن توی بازپرسی و دادگاه 😁😁😁😁😁

دوست عزیزم آخه آدم میخواد یک آهن پاره بخره میبره مکانیک از وضعیت فنی مطمن شه بعد میبره تشخیص رنگ از ...

من اعتقادی ب تراوشات ذهن ی ادم ندارم! ۱۰۰ بارم برگردم عقب سعی میکنم خودم کسی رو بشناسم،اینک ادم خوبی یا بدی بوده از منظر اون آدمه

ولی در کل من خودم باهاش مراوده داشتم ولی فک نمیکردم انقد دروغگو باشه