2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه پیش hcg زدم خیییییییلی درد داشتم به حال مرگ الان باید hmg بزنم. اینم عوارض و درد داره؟

ن اچ ام جی درد نداره...اچ سی جی از دردناک ترین امپولاس ولی ن در حد مرگ دیگ...من زیاد زدم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ن اچ ام جی درد نداره...اچ سی جی از دردناک ترین امپولاس ولی ن در حد مرگ دیگ...من زیاد زدم

وای من ماه قبل زدم، دو روز بعدش انقد حالم بد شد میخواستن ببرنم بیمارستان

امشب باید hmg بزنم دوباره استرس گرفتم نکنه حالم بد شه 

تو رو خدا لایک نکن
وای من ماه قبل زدم، دو روز بعدش انقد حالم بد شد میخواستن ببرنم بیمارستان امشب باید hmg بزنم دوباره ...

چرا حالت بدبشه.از دردش؟ یا عوارض داش؟ ن اچ ام جی برا من ک‌اصلااااا درد نداره...اچ سی جی هم فقط همون موقع ک ماده اش تزریق میشه ی سوزش شدید میگیرم و چن دیقه بعد تمام

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

منم‌ امشب امپول اچ ام جی دارم تا ۳روز....ولی اچ سی جی پیدا نکردم...شما از کجا گرفتی

چرا حالت بدبشه.از دردش؟ یا عوارض داش؟ ن اچ ام جی برا من ک‌اصلااااا درد نداره...اچ سی جی هم فقط همون ...

درد تزریقش هیچی

یک روز و نیم بعدش درد تخمک گذاری گرفتم که نمیتونستم راه برم.. دکترم گرفته بود چهار شب پشت مداوم اقدام کنید ولی انقد درد داشتم نمیتونستم 😄

تو رو خدا لایک نکن
امشب hmg بزنم. سه روز بعد برم دکتر سونو کنه و حتما بازم hcg میده دوباره 😭

اره ولی اگ حالت بدشده بگو بهش...اخه من زیاد زدم بدنشد حالم

درد تزریقش هیچی یک روز و نیم بعدش درد تخمک گذاری گرفتم که نمیتونستم راه برم.. دکترم گرفته بود چهار ...

اها خوب اون طبیهیه من درد شکم میگیرم و تخمدان ولی چاره چیه قوی باش دیگ..