2777
2789
عنوان

خانوما میاین؟

100 بازدید | 8 پست

راهنمایی میخام یه خونه زیر همکف داریم زیر زمین نه ها زیر همکف یعنی حیاط کوچیک داره و مثل منهای ۶۰ هست اما بیشتر از منهای ۶۰ میره پایین توش راحتیم چون کلا یه همسایه داریم خواهر شوهرم و خب یه حیاط و دو خواب جامون بزرگه اما نوساز نیست بازسازی شده. با نظرتون همین جا بشینم یا بریم یه اپارتمان کوچولو بخریم یا یه خونه کوچولوی قدیمی؟دو تا بچه کوچیک هم دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از همه جوانب بسنج اصلا مهم نیست خونه ویلایی باشه یا آپارتمان قدیمی باشه یا جدید مهم اینه داخلش مورد پسندت باشه و جایی باشه ک از لحاظ امنیتی و فرهنگی مورد تایید باشه وگرنه نزدیک و یا دور از شر مهم نیست پایین و بالاشهر مهم نیست باید جایی باشی که نه برای گرفتنش بات فشار بیاد ک هم توش راحت باشی و ملاک هات رو داشته باشه

اگرم دوتا بچه داری یا دنبال سه خواب باش یا اکرم ۲خواب میگیری بالای ۱۲ متر باشه ک وسایل هردوتا جا بشه 

اگرم تهرانی من پردیس رو پیشنهاد میکنم ی آب و هوای فوق العاده و طبیعت عالی و زمستون هم برف بی نظیر خودم ی مدت اونجا بودم جزو بهترین سال های زندگیم بود

عزیزم از همه جوانب بسنج اصلا مهم نیست خونه ویلایی باشه یا آپارتمان قدیمی باشه یا جدید مهم اینه داخلش ...

نه تهران نیستم ولی جایی که هستیم از نظر موقعیت مکانی و همسایه ها خیلی خوبه آروم و با فرهنگ هستن وسط شهریه و همه جیز نزدیک هست فقط دلیلم اینه که منهای ۱۲۰ هست

نه تهران نیستم ولی جایی که هستیم از نظر موقعیت مکانی و همسایه ها خیلی خوبه آروم و با فرهنگ هستن وسط ...

خداروشکر انشالله هرجا هستی همیشه شاد و سرشار از خوشبختی باشی همراه خانواده 

بازم نفس خودت ببین چی برات ملاکه

اگه اینجا راحتی خودتو اذیت نکن اگرم سخته برات جابه جا شو ولی اگه بچه بزرگ داری پیشنهاد میکنم یه اتاق جدا برای درس خوندن داشته باشه ک ذهنش یاز بشه 

خداروشکر انشالله هرجا هستی همیشه شاد و سرشار از خوشبختی باشی همراه خانواده  بازم نفس خودت ببین ...

ممنون فعلا بزرگه ۸ سالشه میترسم با این اوضاع خرید و ۴روش کنیم میترسم به وشیم جایی گیر نیاد توی این اوضاع داغون اقتصادی آدم اخه نمیخاد از چاله دربیاد بره تو چاه. بخاطر اقتصاد خیلی میترسم کم بیاریم