utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 5492 عنوان پشت کنکوری؟؟ 186 بازدید | 21 پست اینجا کسی پشت کنکوری هست ؟؟خیلی دلم گرفته میایی با هم حرف بزنیم ؟دلم میخواد با کسی حرف بزنم که بفهمه حالمو.. دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋 1401/04/08 | 09:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98918 نیستم ولی چرا دلت گرفته وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
علم_تاج عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 2278 جانم بگو حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و منــــــ💔
utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 5492 نیستم ولی چرا دلت گرفته برو نمیفهمی دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 5492 من درکت میکنم من میفهمتت چند ساله پشت کنکوری دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
زندگی_به_شرط_سید عضویت: 1399/10/18 تعداد پست: 5173 چند ساله پشت کنکوری امسال اولین سالمه یعنی دومین کنکورمه
utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 5492 جانم بگو چند ساله پشت کنکوری دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 5492 دلم میخواد خودمو بکشم به خاطر بابام میترسم دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
علم_تاج عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 2278 چند ساله پشت کنکوری 2سالقلبم داره میترکه از استرس حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و منــــــ💔
utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 5492 ۲۳سالمه پشت کنکورم میشه پیشنهاد دوستی بدی با هم حرف بزنیم دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
اصلی عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 2797 میشه پیشنهاد دوستی بدی با هم حرف بزنیم خواهر من پشت کنکور بود حالتو میفهمم دقیقا ترس از خانواده ادمو اینطوری میکنه برو کنکورتو بده و دیگ نمون پشت کنکور فوق فوقش اینه دوتا حرف بهت میزنن اهیمت نده....! هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!
utopian مدیر استارتر عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 5492 من هستم چند سال دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋