2777
2789
عنوان

کولر

170 بازدید | 14 پست

بچه ها کولر دست دوم مدل۳۰۰۰۰ wEStPOiNT چه قیمته ؟۲۰میلیون پیداکردیم قیمتش خوبه یاگرونه میشه کمکم کنید؟

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

عشقم بزنی دیوار رنج قیمتا دستت میاد تا اینجا 

ممنونم عزیزم خیرببیی بفکرم‌نیومد 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم خیرببیی بفکرم‌نیومد 

فداتشم کاری نکردم 

انشاالله براتون اومد داشته باشه💖💖

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
20 میلیون برا دسته دوم؟🤕

اخه نوقیمت کردیم ۳۸میلیون بود😪البته اینم انگارگرونه

اخه نوقیمت کردیم ۳۸میلیون بود😪البته اینم انگارگرونه

یا خدا🤦🏻‍♀️😞 چخبره آخه.... بعد میگن ازدواج کنیم....اینجوری با این قیمتا؟!😞حداقلش تو خونه پدرمون یه کولر قدیمی داریم که هنوز جوون داره و کار میکته پس ازدواج کنیم چه غلطی باید بکنیم!؟ خدا ازشون نگذره که انقد همه چی رو بهمون سخت کردن😞😞😞

💔
یا خدا🤦🏻‍♀️😞 چخبره آخه.... بعد میگن ازدواج کنیم....اینجوری با این قیمتا؟!😞حداقلش تو خونه پدرمون ...

چی بگم ماهم یکی داریم اصلا جواب نمیده توجنوب هم نشستیم ای خدااا گفتم طلادارم بفروشم بخریم 

30 هزار نو  حدود 40 میلیون

اره قیمت کردیم قصد۳۸ وبخوای نقدبگیری ۳۵بازهم گرونه موندیم تویه دوراهیی

24000  نو قیمتش 30 تومنه

اره چی بگم ماهم داریم خونمون میسازیم همه چی هم گرون

چی بگم ماهم یکی داریم اصلا جواب نمیده توجنوب هم نشستیم ای خدااا گفتم طلادارم بفروشم بخریم 

منم خوزستانم و اصلا یدونه کولر جواب نمیده واقعا حتی تو خونه ی کوچیک🤦🏻‍♀️ چی بگم والا توکل به خدا، ان شالله براتون با قیمت کمتر جور بشه

💔
منم خوزستانم و اصلا یدونه کولر جواب نمیده واقعا حتی تو خونه ی کوچیک🤦🏻‍♀️ چی بگم والا توکل به خدا، ...

ممنونم عزیزم انشاالله توکل به خدا خوزستان جهنم ازگرماش بخدا