2777
2789
عنوان

باسن بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 7620 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل از مربیته،عوضش کن مگ میشه هرچی تمرین کنی اب بشه ،باسن عضله اس اگ درست تمرین بشه فرم میگیره  ...

استخون لگنم باریکه هرچی هم بزرگ بشه اونی ک من میخوام نمیشه میشه؟ میخوام دو طرفش پر بشه عریض بشه

کورد نیستم :) 
آخه من بدنم حالت گلابی شکله. رونام پهنه ولی پشت خیری ندیدم پهنه فقط😅😅😅 خدایا الان منو میان میزنن ...

خب یه حرکاتی انجام میدن که گرد میشه از تختی در میاد ولی تنبلی نمیذاره

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
استخون لگنم باریکه هرچی هم بزرگ بشه اونی ک من میخوام نمیشه میشه؟ میخوام دو طرفش پر بشه عریض بشه

تو اینستا بزن پدرام نامجو 

اون برنامه ها و شاگرداش خیلی خوبن 

باریک مگ بهتر نیس؟

من استخون لگنم پهنه ،اندازه عرض شونمه😐ینی من زودتر نتیجه میگیرم؟

برنده اونه که می تونه آروم و خونسرد بجنگه🎶👊🏼
باسنن بزرگ فقط به درد آمپول زدن میخوره درد نیاد وگرنه کارایی دیگه نداره😂😂

کلی تو خوشتیپی اثر میزاره من بالاتنه ام اگ اون ی کوچولو چربی رو فاکتور بگیریم رو فرمه ولی پایین تنه اصن چربی نداره عضله هاشم فقطط قوی میشه هرچی کار میکنم بزرگ نمیشه 

کاش حداقل چربی داشت 

تو اینستا بزن پدرام نامجو  اون برنامه ها و شاگرداش خیلی خوبن  باریک مگ بهتر نیس؟ من است ...

وا چرا باریک بهتره؟ من از عرض شونه هام باریک تره میخوام بزرگ بشه باسنم ک عرضش بشه عرض شونه هام 

اینجوری ادم شبیه مرداس

من روزی ۱۰۰ یا ۵۰ تا اسکات مهم اینه اروم انجام بدی و تغذیه خوب داشتع باشی 

فرم باسنت زنتیکش چطوری بوده ؟ با ورزش نتیجه گرفتی؟ لگنت باریک بوده یا ن؟ تخت بوده از اول یا عقب؟