2777
2789
عنوان

باسن بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 7619 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه فرمش خوب نبود خیلی زیاد نتیجه گرفتم و قشنگ شکمم کوچیک شد باسنم برجستع شد. چند سال پیش تو باشگاه ش ...

ممنون گلم

انگیزه ام ک خیلی زیاده اما فعلا مربیم تمرینای قدرتی بالاتنه داده تا قوی بشم بتونم تمرینای پایین تنه سنگین انجام بدم  هنوز ۳ ماه دیگ برناممو عوض میکنه ☹☹☹

کورد نیستم :) 
میشه اول صبحی ناامیدی تزریق نکنی گلم ؟!

دقیقا ایشون یادمه یجا دیگه هم

میگفت نمیشه نمیشه

کلا فازش منفیه 

هزاران نفر تونستن باسن رو بزرگ کنن چون عضله س

اگر یحث سینه بود بله نمیشد چون فقط چربیه

خود مربی های خارجی هم اکثرا پروتز کردن سینه رو

چون یا اب شده چربی یا خاستن بزرگتر کنن

دقیقا ایشون یادمه یجا دیگه هم میگفت نمیشه نمیشه کلا فازش منفیه  هزاران نفر تونستن باسن رو بز ...

اره  منم تمرین سینه انجام نمیدم مربیم میگ سنگین انجام بده عضله ش خوش فرم بشه در حد هفته ای یه ست انجام میدم 

ممنون گلم انگیزه ام ک خیلی زیاده اما فعلا مربیم تمرینای قدرتی بالاتنه داده تا قوی بشم بتونم تمرینای ...

من خودمم باسنم ب نسبت قبل بزرگ کردم

برجسته هم شده 

از مربی برنامه گرفته بودم ،توی خوووونه باورت میشه؟؟

تغذیه خیلیییی مهمه پروتعین مخصوصا

کاش عکس میدادمت ببینی چی شده😂😂

من خودمم باسنم ب نسبت قبل بزرگ کردم برجسته هم شده  از مربی برنامه گرفته بودم ،توی خوووونه باو ...

خب بدههه همون قسمتو فقط بزار 

من باسنم استخون خالیه ولی ی خوش شانسی ک اوردم لگنم عقبه تخت نیس کاملا

اما خب باریکه😑

میزارم قول میدم  فقط جون بگیره میخوام بشینم زمین با استخون میشینم

وای منم همینم بخدا ، من قبلا داشتم الان ندارم نمیدونم چیکار کنم امروز اسکات زدنم هیچی حس نکردم ، یه جا خوندم وزن کم باشه تاثیر نمیزاره