2777
2789
عنوان

لوکیشن

371 بازدید | 23 پست

وقتی شوهرم میره سرکار ازش لوکیشن میخام ک بدونم رسید یا هنوز نرسیده.یوقت نگرانش نشم.هی زنگ نزنم بهش ک رسیدی یا نرسیدی اخه باموتور میره خطرناکه هی بهش زنگ بزنم.ولی شوهرم بعد ازاین که من لوکیشن خواستم اونم خواست .گفتم آقا من که جایی نمیرم خونه ام..ولی بعدش دادم.

یه روز ک پیش قاضی رفتیم بنا ب دلایلی.  ازم سوال کرد چرا لوکیشن میخوای  من یادم نبود ک چرا لوکیشن خواستم(یعنی هرروز بهش میگفتم لوکیشن بفرست دیگه عادی شده بود )اشتباها یادم رفته بود گفتم چون شوهرم میخواد منم میخوام.ازشوهرم این سوال رو ن پرسید(گفت کارت اشتباهه ). اخه شکایت من ازشوهرم بود ک بخاطر خطای لوکیشن(واتس اپ ) مکانم رو اونور تر نشون داد شوهرم هم بهم گفت تو خیانتکاری.یکاری کردی یا کی بودی و... 

الان هم ازش لوکیشن میخام برای مکانش میگه ن میفرستم. چیکارکنم زبون نفهمن

وا چی شد نفهمیدم 

یه روز لوکیشن فرستادم برا شوهرم.ولی بخاطر خطای واتس اپ مکانم رو اونور تر نشون میداد.شوهرم گفت تو واسه چی اونجایی.گفتم آقا  خطای واتس اپه.باور نکزد گفت دروع میگی با کسی هستی و....رفتم ازش شکایت کردم بابت تهمت. پیش قاضی رفتیم.گفت چرا لوکیشن میخوای گفتم اینو از شوهرم بپرسین.چون من ازش شاکیم.هیچی ازمن پرسید منم گفتم چون اون میخاد منم خواستم.ولی دلیلش این بود ک برا اینکه مطمئن بشم سالم رسید یا نرسیده ازش خواستم .چون باموتور میره نمیتونم هی بهش زنگ بزنم خطرناکه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑😐

خوبه نگرانشی وبنده خدا با موتور میره 

اینو میدونی که رو موتور جواب گوشی دادن خودش خطر سازه ؟

چه زندگیه آخه 

لوکیشن بفرست ،نگرانم ،اینم شد دلیل 

هر روز یکی بخاد نگرانت باشه ودائما به این بهانه چکت کنه واقعا غیر قابل تحمله،چقدر همسرت صبر داره واقعا 

والله چی بکم بهتون اون نگرانی شمارو بد برداشت میکنه فکرای دیگه میاد ت  ذهنش منم یه مدت مثل شما پیگیر شوهرم بودم ک هروقت میری زنگ بزن هروقت میای قبلش زنگ بزن اونم شک کرده بود ک چرا اینجور میگم درحالی ک بی منظوربودم من تا دیدم صبح خابم یهو مباد بالا سرم..شب یهو برمیگرده از سرکار تا چندوقت کدیگه بش گیر ندادم گذاشتم ب حال خودش.الان ن شک میکنه ن چیزی تازه هروقت بخاد بیاد خودش زنگ میزنه ک چای درست کن دارم میام

پسر من ۳سال و خورده ای بود ب باباش میگف وقتی میری سرکار یه اقایی میاد بیدارم میکنه وای ک شوهرم بار اول ب شوخی گرفتش بار دوم یجور شد و بار سوم حس کردم شک کرد بم.یبار ایقد با پسرم دعوا کردم قبل خاب شوهرم نگاش مبکرد اینم برگشت گف مامان میشه ب اون اقاهه بگی صبح بیدارم نکنه وای خدا 

عزیزم زبون نداری؟ بکو رسیدی یا نه نگرانم لوکیشن برا چته

زبون ک دارم.چون با موتور میره جاده خطرناک و طولانی بهش نمیگم.براهمین میگم لوکیشن بده ک بدونم کجاست.هر لحطه زنگ یا پیام ندم

خودت با خودت رو راست نیستی اگر نگرانشی که بگو زنگ بزن رسیدی ولی اینکه لوکیشن بده یعنی اعتماد ندارم

عزیزم پیام نمیتونم بدم اخه جاده خطرناکه  باموتور میره. اگر هم برسه محل کارش گوشی شونو نگهبان میگیره.بعد میرن داخل..نمیتونه زنگ بزنه.منم نمیتونم پیام بدم.براهمین لوکیشن.مشاوره رفتیم گفت کارت درسته.

😑😐 خوبه نگرانشی وبنده خدا با موتور میره  اینو میدونی که رو موتور جواب گوشی دادن خودش خطر سا ...

توراه ک نمیشه پیام داد خطرناکه.ب محل کارش رسید گوشی شو میگیره نگهبانی.ن پیامی ن زنگی. نمیشه نگرانش باشم رسید ن رسید. شما باشی جای من نگران نمیشی؟

توراه ک نمیشه پیام داد خطرناکه.ب محل کارش رسید گوشی شو میگیره نگهبانی.ن پیامی ن زنگی. نمیشه نگرانش ب ...

نه

مگه بچست که نگرانش شی

این حجم از وابستگی و کنترل گری به جای خوش آمد باعث عذاب واذیت میشه 

همسر من به خاطر شغلش دائم دررفت وامده ،اونم به استان دیگه ،نه بیخ گوشم 

خب یه تماس یا پیام میدم بهش که سلام رسیدی ،همین ،تمام 

شما زیادی داری کنترلش میکنی وواقعا هرکسی که باشه تحملش سرمیاد ،لوکیشن خواستن برا وقتیه که اعتماد نداری 

نه مگه بچست که نگرانش شی این حجم از وابستگی و کنترل گری به جای خوش آمد باعث عذاب واذیت میشه  ...

منم تماس و پیام نمیدم چون  باموتوره خطرناکه.خودش .خودشم نمیتونه زنگ بزنه اخه نگهبان گوشی شونو میگیره.شما باشی اصلا نگران نمیشی؟براهمین لوکیشن میگیرم ک بدونم سالم رسید