الان دل و روده م پیچیده ب هم .دیشب من رفتم خونه دوستم همسرم گفت ک خودت بیا .دوستم هم منو رسوند. بهم گفته بود میخوام بخوابم ولی دو ساعت بعد خوابیده و مجازی آنلاین بوده.بچه ها دارم میلرزم الان میگم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
بعد من هی میخواستم گوشیش چک کنم میترسیدم بیدار شه کنارش بود کاش برمیداشتم
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
تا ب بهونه واریز پول گفتم گوشیت بده ک گفت خودت شماره حساب بده واریز ميکنم نداد بهم تراکنش ها ببینم منم عادی رفتار کردم اونم تو گوشیش چک کرد فکر کنم ی چیزایی پاک کرد رفت حموم
بعد دیدم برنامه هایی ک باز مونده فایل شخصی ی زن بود چشم و ابرو مشکی و با لباس خونگی عکسش بود .روش زدم رفت .من گمش کردم نفهمیدم دیگه کجا برم.ت گالری نبود
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...