2777
2789
عنوان

جدیدنا از خودم بدم اومده

100 بازدید | 6 پست

من مجرد بودم چن نفر بودن از من خوشون میومد منم میدونستم اما شوهرم زودتر ازهمه اومد ..من خیلی دختر محجبه و خجالتی و سر به زیر بودم ..ولی الان پنج سال از ازدواجم میگذره و با خانواده شوهرم ک رفت و امد داشتم ..مانتویی شدم مانتوی جلوی باز شلوار مام و کتونی و این چیزا میپوشم موهام بیرونه ..از یه نفر شنیدم ک میگفت یکی از همون کسایی ک منو میخواسته وفامیلمون بوده گفته ک خوب شد ک با من ازدواج نکرده هم حجایش تغییر کرده هم جلو بقیه بلند بلند میخنده ...الان از خودم بدم اومد ...خب من خوش خنده ام ..از سوسک و اینام میترسم حتما یه جاهایی جیغ زدم دست خودم نبوده ...اوف همش تو فکرشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر نظر بقیه برات مهمه چرا برای خودت زندگی نمیکنی ؟ 

یه مرد خاله زنک که به خودش اجازه میده برای زن مردم نظر بده که خداروشکر که نگرفتمش تازه تو از خودت بدتم اومده ؟ 

منم مثل شما بودم..منتهی از حرف بقیه اصلا ناراحت نشدم ولی با رضایت قلبی خودم مجدد چادری شدم منتهی اینسری چادری واقعی شدم... اگر براحتی حجابم رو گذاشتم کنار بخاطر این بود انتخاب خودم نبود شاید تحمیل خانواده بود ولی الان خودم بدستش اوردم.. حجاب ارامش  و زیبایی داره ولی قرار  بر این نیست که افراد بی حجاب بد باشن.. بزار بگن