2777
2789
عنوان

یه چیز خنده دار 😂

298 بازدید | 27 پست

سلام آقا مراسم یکی از بستگان بود بعد یکی از دختر خاله هام تعریف میکرد برام که اون دختر خالم فقط می‌پرید به هوا مردم میگرفتنش اصلا هم گریه نمی‌کرد😂 بعد گفتن که فامیل اول گریه میکردن بعد می‌خندیدن بعد خودشون رو کتک می‌زدن 😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایا فقط من بی ذوق بودم درراین تاپیک:/

تنها نیستی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

😂😂😂

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
ایا فقط من بی ذوق بودم درراین تاپیک:/

خیر

ما نیز

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱