2777
2789
عنوان

صاحبخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 83 پست
کلی طلا وقرض وقوله کردیم که بتونیم خونه بریم ولی به هرکی زنگ میزنیم میگه صد تومن کشیدم روش فرداش میگ ...

قطعا حکمتی تو کاره این باده که رفتی خونه ببینی بگو خدایا به امید تو هر چی صلاحه.اگه تا حالا فروشنده ها طمع کردن قسمتت نبود خدا بهترشو برات در نظر داره .به دلم افتاده خونه بعدی رو که برین بازدید میخرین انشالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طمع ما باعث نمیشه گرون فروشی کنیم نابسامانی وضع و ترس از آینده باعث میشه گرون فروشی کنیم  اگر ی ...

عزیزم مملکت خوب رو مردم میسازن نه مسئولین .اما به تاریخ ایران که نگاه کنی تو این 100سال اخیر همش جنگ و گرفتاری برا مردم بوده چون مسیولین هیچ وقت به کم قانع نیستن همیشه میخوان مردم رو بدوشن .اما عدم اگاهی و ترس باعث میشه همیشه فگر کنیم مملکت دست دولته .پراید چرا شد 200تومن قول میدم تا سال بعد همین موقع به 300تومن برسه اما واقعا پراید یا بقیه خودروهای ایرانی اینقدر ارزش دارن نه ارزس نداره اما وقتی گرون میشه همه بدو بدو میریم میخریم .تکلیف ملک و مواد غذایی و ...همه به این صورته

عزیزم مملکت خوب رو مردم میسازن نه مسئولین .اما به تاریخ ایران که نگاه کنی تو این 100سال اخیر همش جنگ ...

کل تاریخ بخون شما تمام مملکت به خاطر مدیران نالایق به فنا رفت.وقتی من اجازه نداشته باشم ۱قرون اضافه بگیرم چطوری میتونم ۱۰۰تومن بکشم روش؟چرا این همه اختلاس و دزدی و..‌‌.

کل تاریخ بخون شما تمام مملکت به خاطر مدیران نالایق به فنا رفت.وقتی من اجازه نداشته باشم ۱قرون اضافه ...

خوب عزیزحرف منم همینه .من فقط میگم خدا به اندازه کافی حواسش بهمون هست نمیدونم من همیشه حسش کردم حتی زمانهایی که بخاطر کم صبر بودنم کفر گفتم .به خدا ایمان داشته باشه کلامی نه دلی خالصانه بببن چجوری نجاتت میده از این وضعیت .

کلی طلا وقرض وقوله کردیم که بتونیم خونه بریم ولی به هرکی زنگ میزنیم میگه صد تومن کشیدم روش فرداش میگ ...

ای بابا حل میشه غصه نخور

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤