2777
2789
عنوان

صاحبخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 83 پست
بابام که ثرتمند نیست ی خونه گرفت به بهانه ی عصای دستش فردا داداشم زن گرفت در به در نشه اما من شرمنده ...

عزیزم امید وارم زود تر از اونجا درای آدم سخت زندگی کنه ولی زیر منت هیییچ کس نباشه تو که خانواده خودته سختته چه برسه به شوهرت ...دست باباتم درد نکنه خدایش تا الان داده نشستید ولی تو این زمونه که همه تحت فشارن بی انصافیه حتی از بابای خودتم توقع داشته باشی 

خب اجارشو بده بابات

ندارم

نه رهنش نه اجاره

میگم کار شوهرم گره خورده

خواستیم مثلا ی دست روی خونه بکشیم ماه پیش نصادف کردیم رفتیم توی ۳۰میلیون بدهی دیگه آخه بیمه بدنه نداشتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم خب خواهرمم مستاجره اونم چشمش به این خونه اس البته اون پدر شوهر پولدار داره اما آدم حریص میشه ...

درکت میکنم بخدا میدونم چی میگی😔برات صلوات میفرستم ۵۰تا ان شاالله که برات جور شه راحت شی بخدا به عصاب خوردیش نمیرسه اونا فکر میکنن بیخیالی ولی من میدونم چی تو دلت میگذره

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤
چی بگم خب خواهرمم مستاجره اونم چشمش به این خونه اس البته اون پدر شوهر پولدار داره اما آدم حریص میشه ...

خیلی سخته میفهمم خدا روزیتونو زیاد کنه انشالله سوره ذاریات طلاق مزمل انشراح بخون خیلی خوبه

درکت میکنم بخدا میدونم چی میگی😔برات صلوات میفرستم ۵۰تا ان شاالله که برات جور شه راحت شی بخدا به عصا ...

قربون دلت برم

خدا دلت شاد کنه

هر وقت تونستی دعام کن

نمیدونم کجا و کی بد بودم که خدا داره چندساله عذابم میده؟بخدا بنده ی بدی نبودم

ی رکعت نماز وتر حمد 3بار توحید یبار فلق و ناس میری قنوت 70مرتبه الهمم اغفر جمیع المومنین والمومنات 4 ...

عزیرم

الان تو نت زده ۴تا ۲ رکعتی

پس این ۱رکعت کجاست

ندارم نه رهنش نه اجاره میگم کار شوهرم گره خورده خواستیم مثلا ی دست روی خونه بکشیم ماه پیش نصادف ک ...

منم گره افتاده تو زندگیم.تصادف کردم هیچیم ندارم ماشینو درستش کنم.یه هفتست از فکر و خیال دارم دیوونه میشم