2777
2789
عنوان

صاحبخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 83 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متری چند کدوم منطقه؟ چرا نمیشه خرید؟

کلی طلا وقرض وقوله کردیم که بتونیم خونه بریم ولی به هرکی زنگ میزنیم میگه صد تومن کشیدم روش فرداش میگه دویست تومن کشیدم روش منظورم میلیونه دیگه ناامید شدم وهم خسته اونقدر دیوار واملاکی نگاه کردیم

فدات شم ان شاا..‌ والا بابام گفت بیاید بشینید ی واحد داره ما اومدیم به بهانه ی ۱سال اما ۳سال تموم ...

بازم خوبه بابات داره بده دستت من چی بگم هم خونه مستاجر هم مغازه مستاجر فقط خدا به دادمون برسه 

بازم خوبه بابات داره بده دستت من چی بگم هم خونه مستاجر هم مغازه مستاجر فقط خدا به دادمون برسه 

بابام که ثرتمند نیست ی خونه گرفت به بهانه ی عصای دستش فردا داداشم زن گرفت در به در نشه اما من شرمنده اش شدم

مامانم همش میگه اگه مستاجر بود اینقدر کرایه داشتیم فلان کار میکردم...

فدات شم ان شاا..‌ والا بابام گفت بیاید بشینید ی واحد داره ما اومدیم به بهانه ی ۱سال اما ۳سال تموم ...

خب دیگه وضع شمارو میبینن که دیگه چرا تیکه میندازن اگه داشتی خودت نمیدادی بهشون مگه؟نداری خب چیکار کنی درکت میکنم گلم خدا ادمو محتاج کسی نکنه فقط خداست که منت کاراشو نمیزاره....

اگه میتونی یمقداری ماهانه بهشون بده فقط....خانوادتن باید درکت کنن نکه خون بدلت کنن خواهرم

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤
خب دیگه وضع شمارو میبینن که دیگه چرا تیکه میندازن اگه داشتی خودت نمیدادی بهشون مگه؟نداری خب چیکار کن ...

چی بگم

خب خواهرمم مستاجره اونم چشمش به این خونه اس البته اون پدر شوهر پولدار داره اما آدم حریص میشه دیگه..‌

مامانم دهن بینه و مادی گرا

والا داغونم

کاش فقط پول رهن اینجا رو داشتم تا دیگه با منت حرف نزنن

دعام کن

میشه بگی چطوریه؟ به زبون خودمونی؟

ی رکعت نماز وتر حمد 3بار توحید یبار فلق و ناس میری قنوت 70مرتبه الهمم اغفر جمیع المومنین والمومنات 40بار استغفرالله ب 40مومن میگی هرکس که ب ذهنت میاد 300تا العفو که من کمتر میگم رکوع سجود تشهد سلام