2777
2789
عنوان

تک ماده چیه؟

263 بازدید | 10 پست

میشه در مورد همه چیش توضیح بدین؟قوانینش منظورم

لطفا بگین فردا میخام کارنامه بگیرم شاید ب کارم بیاد😭

تو گوگل زدم هر سایت یه چیز مختلف گفته بود

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

باید اون درس رو نهایی بالای ۷ و سالانه هم بالای ۷ شده باشی

اون موقع میتونی با تک ماده پاسش کنی و دیگه امتحان ندی

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ تا درس نهایی 

و ۲ تا داخلی 

حالا یا همون دوازدهم. یا از دهم و یازدهم 

رو میتونی تک ماده کنی

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

یعنی فقط باید بالای ۷ باشه نمره‌ی یکی ازدرسام (مثلا ریاضی) توی کارنامم؟

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
یعنی فقط باید بالای ۷ باشه نمره‌ی یکی ازدرسام (مثلا ریاضی) توی کارنامم؟

بله نهایی ملاکه که باید بالای ۷ باشه

مثلاً من الان فیزیک رو نهایی ۶/۵ شدم. درحالی که مستمر ۱۷ شده بودم، با اینکه نمره سالانه بالای ۱۰ گرفتم اما بخاطر اینکه زیر ۷ شدم پاس نشدم😩

بله نهایی ملاکه که باید بالای ۷ باشه مثلاً من الان فیزیک رو نهایی ۶/۵ شدم. درحالی که مستمر ۱۷ شد ...

میخوای چیکار کنی؟؟؟

ترمیم معدل می‌دونی چیه؟؟

دوازدهمی؟؟

من از تو بدترن😭😭 ببین چیزی در باره ترمیم معدل می‌دونی بگوو

میخوای چیکار کنی؟؟؟ ترمیم معدل می‌دونی چیه؟؟ دوازدهمی؟؟ من از تو بدترن😭😭 ببین چیزی در باره ترمی ...

هیچ اعتراض زدم خداکنه نیم نمره بدن ۷ شم😩😭

ترمیم معدل یعنی یه پولی میدی و امتحانات نهایی رو دوباره شرکت میکنی و معدلت رو ترمیم می‌کنی 

بله نهایی ملاکه که باید بالای ۷ باشه مثلاً من الان فیزیک رو نهایی ۶/۵ شدم. درحالی که مستمر ۱۷ شد ...

اخ من ریاضیو واقن خراب کردم😭

اخ من ریاضیو واقن خراب کردم😭

انشالله پاس شده باشی