2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آروم مهربون خجالتی کمی و دنبال دعوا و جنجال نیستی صلح طلبی

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

دورت شلوغ  ولی احساس تنهایی زیادی داری  ایده های بزرگی تو سرت داری که اجرایی نکردی  اطرافیان درکت نمیکنن برای همین  زیاد عقاید و  ایده هارو بیرون نمیریزی  یکی رو داری که حمایتت میکنه اما یه نفر کافی نیست

خیلی مهربونی  یکم زورنج و خوش  قلبی  بیشتر احساسی هستی تا منطقی  

ماه تولد  شاید اردیبهشت  

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
منم حدس بزنید

باحال

جمع گرم کن

بدی بهت بشه اا جبران نکنی ولکن نیستی

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
دورت شلوغ  ولی احساس تنهایی زیادی داری  ایده های بزرگی تو سرت داری که اجرایی نکردی  ا ...

منم میگی😍

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
 افررررین یه جورایی درسته    

😁💕

دورت شلوغ  ولی احساس تنهایی زیادی داری  ایده های بزرگی تو سرت داری که اجرایی نکردی  ا ...

یا ابلفضل   تقریبا همش درست بود و واقعا اردیبهشتی ام

تو افق محو شدم   دمت گرم

جیگرتو فقط مورد اخرش هم درسته هم غلطه خیلی وقتا دایورت میکنم و بیشتر خودمو میخورم تا تلافی

چرا خودخوری جلوش بخندی بیشتر میسوزونه طرفو😝💕

منم بوگو☹