2821
2789

باید علمش رو داشته باشی

بیت کوین ک فعلا ریزشی هست تو کف قیمت خرید بزنید سود خوب نصیبتون میشه

ما ک‌ دو ساله تو این خراب شده هستیم پس اندازمون رو به هوای سود به باد دادیم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید علمش رو داشته باشی بیت کوین ک فعلا ریزشی هست تو کف قیمت خرید بزنید سود خوب نصیبتون میشه ما ک‌ ...

من فیوچرز کار کردم ۱ تومن شد ۶ میلیون بعد طمع کردم لیکویید شدم 😅

من فیوچرز کار کردم ۱ تومن شد ۶ میلیون بعد طمع کردم لیکویید شدم 😅

وااای چ بد

اتفاقا ۱ تومن امروز فیوچرز کار کردیم یه ۱ساعتی میشه به باد دادیمش  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
نترس ماهم به فنا رفتیم هرچی سرمایه داشتیم😭😭😭

ای خدا خیلی بده خیلی سخته خدا نصیب هیچکس نکنه😢😢😢

وااای چ بد اتفاقا ۱ تومن امروز فیوچرز کار کردیم یه ۱ساعتی میشه به باد دادیمش    

اخ پس همدردیم😂 ، من میخوام ی ۲۰ ۳۰ برابر شه میزارم رو اهرم ۱۰۰ ، جوگیر میشم هی😅

عزیزم ان شا الله همیشه پرسود باشید

همیشه پول مازاد رو وارد این خراب شده بکنید

اخه برای اینه 4پارامتر. اصلی دنیای کریپتو رو بلد نیستید اگر هم بلد باشید. مسلط نیستید که کنترل احساسات ندارین 

باید علمش رو داشته باشی بیت کوین ک فعلا ریزشی هست تو کف قیمت خرید بزنید سود خوب نصیبتون میشه ما ک‌ ...

اینجوری هم نیست که فقط تو کف سود میگیرم ما میتونیم با پوزیشن Short از ریزش های بازار هم سود بگیریم 

دوست من نباید به دنیایی ارز دیجیتال به عنوان چیزی نگاه کنی که یک شبه تورو پولدار کنه باید به عنوان یک کار برای کسب دارمد درنظر بگیری که دنیایی زیبایی ارز دیجیتال احتیاج به علم و دانش داره باید سخت و عالی اموزش ببینی و اونوقت میبینی که چه دنیایی زیبایی و با مردم عادی تفاوت بسیاری خواهی داشت پس همیشه پس از انجام دادن هرکاری باید علم و دانش اون کار رو داشته باشی تا مثل بعضی از افراد که با تمام دارایی خود رفتن بیت کوین ۵۹هزار دلاری خریدن و بعدش ضرر مالی سنگینی کردن و بعد به همه میگفتن ارز دیجیتال کلاهبرداری چون علم و دانش. این کار رو ندارن. و به شیوه ای میشه گفت که اون فرد اومده بود توی بازار. قمار کنه و یک شبه پولدار بشه ولی داشتن چنین تفکر و تصوری درباره ای ارز دیجیتال کاملاً اشتباه و در بلند مدت برآیند حسابتون صفر میشه  

من خودم ۱۷سالمه و تقریباً ۴ماه میشه در این دنیایی زیبای کریپتو کارنسی اموزش میبینم و میتونم برای خودم سود های  بگیرم ولی هنوز هم روی خودم کار میکنم تا اینکه حرفه ای وارد این دنیا بشم این بازار احتیاج به اموزش دیدن و تمرین کردن زیاده 

پیشنهادم به همه دوستان اینه که اگر میخواید وارد این بازار بشید. دوره های استاد. (محمد حسینی )رو ببینید و تمرین کنید یا اینکه میتونید نمونه تدریس هایی اساتید دیگر رو ببینید با هر کدومشون راحت بودین دوره شونو تهیه کنید 

اینجوری هم نیست که فقط تو کف سود میگیرم ما میتونیم با پوزیشن Short از ریزش های بازار هم سود بگ ...

اینو هم متوجه شدن دل و جیگر میخواد 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792