2777
2789
عنوان

فیلم رضا رویگری...

396 بازدید | 23 پست

چرا دارن ابروشو میبرن ‌. اون فیلمی که براش گلریزون میکنن. چرا بعضی آدما کارایی که میکنن تو چشم همه میزارن  . این فخر فروشی نیست . این بی عزت کردن یه نفر نیست . چرا اینقدر آدما خار شدن که حتما باید محبتاشونو خوبی هاشونو استوری کنن . چه ارزشی داره پس 

قبول ندارین که خدایییم هست  . خداییی که این بنده اشو از عرش به فرش انداخته داریم میبینیم جلویه چشممونه . 

چوب خدا واقعا صدا نداره . ....

کاش میشد بعضی از آدما از اینهمه نیرنگ فریب دست بر دارن 

ندیدم چرا🤔

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نمیدونم چرا من خیلی رضا رویگریو دوس دارم🥺🥲

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زشت بود واقعا متاسف داره

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥

اینا  اجرکارشونو از بین  میبرن  ینی   در  حد همون  اجر  دنیایی باقی میمونه(مردم بگن وایی  چه ادم خیری)

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

برای این کمک میکنن که فیلم بگیرن به همه نشون بدن که ما کار خیر داریم میکنیم  . تو خفا کمک کردم براشون سودی نداره  .واقعا مشمئز کننده بود فیلماشون تو دهنش ی جا تراول میزاشتن.  بنده خدا سنی ازش گذشته مریض احوالم هست این چه کارایی آخه

اینا  اجرکارشونو از بین  میبرن  ینی   در  حد همون  اجر  دنیایی با ...

والا همه گفتن ننگ بهش با این کمک کردنش 

به نام خداوند حکیم ، همه جفتند و ما تکیم😎یه دختر جنگی ،با شلوار پلنگی😂🤙 ‏چه دنیای بی رحم داریم🤦تو میخوای مواد غذایی داخل یخچال رو از سرما نجات بدی ولی بهت انگ پرخوری میزنن😂 یه تپل شاد💃 بهتر از یه لاغر افسردس😂🤷 در حال جنگ با جمله "چون تو دختری نمیشه"💪🔥

منم ترجیح میدم کمک کردن پنهانی باشه نه در ملاعام

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نمیشه قضاوت کرد اما میگم کاش اون دورانی ک بازیگری می‌کرد برای خودش یه خونه میخرید ک دیگران نیان براش خونه بگیرن ماشالله هنرمندا مالیاتم ک نمیدن اون همه پولو چیکار میکنن پس

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من باورم نمیشه انقد فقیر باشه سالهاست بازیگره درامدشم خوب بوده سر فیلم مختار ملیونی حقوق داشتن یعنی ی چهل متری خاشیه تهران هم نتونسته بخره خاله من کارمند معمولیه دهه نود تو جیحون ی خونه خرید چطور این نتونسته