2777
2789

سلام دوستان.

من امروز که اینستا رو باز کردم و وارد پیج خودم شدم اولین پیشنهاد شده کسی بود که میشناختمش ولی من هیچ وقت دنبالش نکردم و هیچ وقت هم برام پیشنهاد نشده بود تا امروز! جالبه مخاطب مشترک هم نداشتیم ولی خیلی خیلی برام عجیبه که پیشنهاد شده توسط اینستا بود!!!! من که حتی یه بارم همچین اسمی رو سرچ هم نکرده بودم! چطور ممکنه؟ آخه بقیه که پیشنهاد شدن همیشه مخاطب مشترک داشتم باهاشون ولی این نه!!! به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟؟

شاید شمارشو داری

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر اون شماره ی منو داشته باشه چی؟

اره میاد پیجت واسش اگه پیجت با شمارت ساخته باشی

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 
اره میاد پیجت واسش اگه پیجت با شمارت ساخته باشی

آره گلم، همین شماره رو داره هنوز! اما من خیلی وقت پیش حذفش کردم و اصلا توی اینستا هیچ وقت فالوش نداشتم!

یعنی میگی پیج من هم برای اون نشون داده شده؟؟؟

ممکنه اون اومده باشه پیج منو نگاه کرده باشه؟ هرچند مال من خصوصیه نمیتونه پست هامو ببینه

آره گلم، همین شماره رو داره هنوز! اما من خیلی وقت پیش حذفش کردم و اصلا توی اینستا هیچ وقت فالوش نداش ...

اره عزیزم امکانش بالاس ک اینستا پیجتو بهش پیشنهاد داده باشه یا رفته باشه تولیست مخاطبینش اگه پیجت بستس فقط پروفتو میبینه

اره عزیزم امکانش بالاس ک اینستا پیجتو بهش پیشنهاد داده باشه یا رفته باشه تولیست مخاطبینش اگه پیجت بس ...

درسته عزیزم ممنونم چون امروز هم اتفاقی پدرم توی خیابون اونو دیده بود اونم پدرمو دیده بود (البته دیگه ارتباطی نداریم و فقط اتفاقی دورادور همو دیده بودن) میگم شاید اومده باشه پیج منو ببینه که پیشنهاد شده برام! آخه من الان یکسال و نیم این پیج رو دارم یه بارم نشده بود اون شخص برام پیشنهاد بشه!