2777
2789
عنوان

خانمای محترم خیاط میشه بیایین

173 بازدید | 10 پست

من خیاطی بلدم ولی وسایل انچنانی نداره یه سردوز پروانه خواهرم داره داده بهم یه چرخ ژانومه ۸۰۲هم خودم دارم اتوهم اتوی معمولی خونگی میز برش ومیز مخصوص واین چیزام ندارم 

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤

آره میز برش خیلی مهم نیست بیشتر برای راحتی کار خودته که خم نشی و کمردرد بگیری 

به مرور میتونی بخریش 

من چند بار خیاطی رفتم اصلا میز برش نداشتن

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عین توام خواهر

فقط تازگیا چرخ خریدم از این صنعتی ها جک

منم با ژانومه کار میکردم

منتها شوهرم نمیذاره برای بیرون بدوزم برای خودم و دخترم فقط میدوزم

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤
منم عین توام خواهر فقط تازگیا چرخ خریدم از این صنعتی ها جک منم با ژانومه کار میکردم منتها شوهرم ن ...

عه چرا حیفه که الان هرکی از هر هنری داره پول درمیاره خیاطی که یه هنر خیلی خوبیه

براهم خوب بخوایم به هم رحم کنیم تا خداهم بهمون رحم کنه این جهان کوه است وفعل ما ندا❤
آره من خودم ی سال اینجوری کار کردم میز برش نمیخوای من الانم مغازه دارم رو فرش برش میزنم 

چه خوب که مغازه داری

چه خوب که مغازه داری

قبلن نداشتم تو اتاق خونم کار میکردم کلن۶متر جا داشتم ی بنر زدم در حیاط مشتریم کم کم جمع شد چون هم ارزون می‌گرفتم هم تو کارم دقت داشتم کارم تمیز باشه