2789
ببین اسی من قبل عملم بینیم داغون بود تمام زیباییمو گرفته بودم ولی عمل کردم خوشمل شدم  عکس نمیگ ...

اخه من امروز داشتم با نرم افزار کوچیک میکردم دیدم عملم کنم خوب نمیشم کلا خسته شدم از زندگی

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه من امروز داشتم با نرم افزار کوچیک میکردم دیدم عملم کنم خوب نمیشم کلا خسته شدم از زندگی

نرم افزار فرق میکنه 

فوقش ی عمل میکنی مژه میکاری زمین تا اسمون تعقیر میکنی

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪
نرم افزار فرق میکنه  فوقش ی عمل میکنی مژه میکاری زمین تا اسمون تعقیر میکنی

جایی هست برم بهم مشاوره بده چیکارا کنم میترسم بهم نیان

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
خیلی دوس داشتم چهرم ملیحترودخترونه تربود بعضیا خیلی نازوبامزن

اتفاقا اتفاقا چهره خیلی نازی داری خیلی کیوتی اصلا دروغ نمیگم‌

بینی تو عمل کنی محشرررر میشی

دوسال کاربر خاموش بودم بعددد تصمیم گرفتم عضو شدم نینی سایتو گلبارون کردم با قدمم           انقدم بدم میاد تایپیک جنجالی میزنن از خودشون داستان میبافن یا میدونی طرف خیلی روان پریشه تایپیک میرنه نظر میخاد بهت میپره کمکش میکنی بعد میگ شوهرم فلان بیسار🤣🤣🤣     یا دخترا در مورد رلشون حرف میزنن عوقققققق بدم میاد رل ک شوهر نمیشه خاهر من. بخدا تایپیک چرت بزنید نون و اب نمیشه براتون.     اقایوننم بعضیاشون میان خودشونو واسه خاهرا لوس میکنن پیف پاف من کجاس🔪
جایی هست برم بهم مشاوره بده چیکارا کنم میترسم بهم نیان

دکتر بری خودش ازت عکس میگیره دماغتو تعقیر میده خودتو میببنی البته بعضی دکترا اینکارو انجتم میدن