2777
2789
عنوان

استرس دارم

113 بازدید | 10 پست

خب کمتر از دو ماه دیگه مدارس قراره شروع شن و نصف سال پیش تعطیل بود من عملا هیچ چیز یاد نگرفتم سال بعدم نهایی ام و انتخاب رشته (قراره برم نهم) بعد میترسم که خراب کنم چون درس های سال پیش رو خوب یاد نگرفتم وای استرس دارم

بشین هشتم رو بخون

ریاضی و علوم و فارسی رو حتما بخون

نخونی ضرر کردی

والا ما داریم درسا دبیرستان تو تابستون میخونیم

این ک سه تا کتاب راهنماییه

چ کسی پیروز جنگ است؟ نمیدانم عزیزم ، نمیدانم چ کسی پیروز است؛ اما بی شک کسانی ک جوانی را باخته اند ماییم :)#نویسنده_کوچکی_هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم وقتی نهم بودم از هفتم تا خود نهم مجازی بودحتی همکلاسی هومو ندیده بودم کی هستن

دقیقا موقع نهایی حضوری شد ببین سر تاریخ نهایی دقیقا

حالا ما همه سفیددد کتبگابا

منکه به شخصه حتی کتاب هشتم نداشنم🤣

وقتی نهایی شد با بدبختی میخوندیم و تهش خداروشکر همرو الف گرفتم

ولی جر خوردم

هنوز وقت داری جبران کنی. لازم نیست همهچیز رو از صفر بخونی؛ فقط پایههای مهم سال قبل رو مرور کن، هر روز منظم کمی درس بخون و تمرین کن. نهم مهمه، ولی با شروع از الان میتونی خیلی خوب خودتو برسونی. مهم اینه به جای استرس، قدمبهقدم پیش بری بازم سوال کن

اصلا استرس نداره نگران نباشسال تحصیلی آینده درسهاشو به موقع بخونی نمره خیلی خوبی میگیری

تآ درسا هشتم رو بلد نباشه نمیتونه نهم رو بخونه

درسا ب هم پیوسته هستن

چ کسی پیروز جنگ است؟ نمیدانم عزیزم ، نمیدانم چ کسی پیروز است؛ اما بی شک کسانی ک جوانی را باخته اند ماییم :)#نویسنده_کوچکی_هستم

چه خوب که کلی وقت داری.

برو کتاب ها رو بیاد و از هوش مصنوعی بخواه مطالب رو یکی یکی بهت یاد بده و باهاش تمرین کن.

ویدیو های آموزشی رو هم توی آپارات و فیلیمو مدرسه می تونی ببینی.

بعدش هم تمرین. مثلا روزی 6 ساعت بخون بعدش برو خوش باش.

بعدش هم بعنوان انیشتین برو مدرسه

منم دقیقا همین استرس هارو داشتم برای ورود به پایه های تحصیلی جدید و تابستون هارو زهرمار میکردم واسه خودم. تهشم تموم شد . اگر در پایه تحصیلی جدید مثلا در فلان درس ضعیف بودی یا مشکل پایه داشتی میتونی معلم خصوصی بگیری یا برگردی اون مبحثی که مشکل داری رو از گوگل تدریس ببینی و یادش بگیری

آدما بدون عکس العمل شما هیچ قدرتی ندارن... انرژیتو حفظ کن🌱