2777
2789
عنوان

رفتن به تولد قاطی در کافی شاپ

195 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها . فردا تولد یکی از دوستامه

بعدن میره دانشگاه  آزاد و‌کلن عوض شده ،همش دختر پسری بیروننو اینا و فردا تولدشه میخواد یه تولد کوچیک‌تو کافی شاپ بگیره با بچه های دانشگاهشون و‌منو هم دعوت کرده با دو تا از دوستای مشترکمون 

اون دوتا دوست مشترکمون که گفتن امتحان  دارن نمیان منم پس فردا کنکور  دارم  ،گفتم‌نمیام اما یکی بهم گفت روز قبل کنکور نباید درس بخونی ، حالا موندم فردا برم یا نه . حالا بحث کنکورو  ولش کنید .

کلن به نطرتون درسته برم همچین تولدی یا کار اشتباهیه . خودم قدیما خیلی با این جمع ها حال میکردم ولی کلن تازگیا نسبت به بیرون رفتن با پسرا و‌جمع های قاطی نظر مثبتی ندارم‌. 

به نظرتون برم یا نه‌. ی دلم میگه برو ی دلم‌میگ درست نی بشین درس .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر جمع رو دوست نداری نرو

دریم نخون

برا خودت برو بیرون

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

تو کافی شاپ یه محیط عمومیه پارتی که نیس یه تعداد دختر پسر دور میز نشستن نهایتش بزن و برقص قاطی که نمیخوان بکنن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

خودت حال نمیکنی نرو وگرنه در کل بیرون رفتنای اکیپی ی چیز رواله

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
2790
2778
2791
2779
2792