2777
2789
جان؟

خالم از خونمون کی میرع

میریخت پایین دونه دونه دونه های اشکم🥲 کوچه هارو یکی یکی بالا پایین میکردم تا جایی که یخ زد دستم🙂 میومدم هی دستاتو بگیرم سردیشو بگیری و گرمیتو بدی من 🤟🏽 ولی میدیدم نیستی نمیبینم تورو کنارم که دستتو بگیرم✨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا شب 

نه با ما زندگی میکنه کلا 🥲

میریخت پایین دونه دونه دونه های اشکم🥲 کوچه هارو یکی یکی بالا پایین میکردم تا جایی که یخ زد دستم🙂 میومدم هی دستاتو بگیرم سردیشو بگیری و گرمیتو بدی من 🤟🏽 ولی میدیدم نیستی نمیبینم تورو کنارم که دستتو بگیرم✨
جان؟

رابطم به ازدواج ختم میشه؟ به شغلی که می خوام می رسم؟

رضا جان... می دانم که من لایق وصلت نیستم. می دانم که بار گناهانم سنگین است و سرم از خجالت افکنده. اما این بار نیز با این کوله بار سنگین از گناه و سر فکنده از شرم به درگاهت آمده ام. دست نیاز به سویت گشوده و دخیل بند ضریحت شده ام تا شاید قدری از آن ها کاسته شود. میدانم که آقایی میکنی و این بنده ی خطاکارت را دست خالی نمیرانی.
اهاا با شما زندگی میکنه عزیزم اخی حالا چرا دلت میخواد بره 

سلام

این چیزای منم بگو😍

رنگ پوستم

قدم

رنگ چشمام

رنگ لباس الانم

عشقم دوستم داره؟ 😢

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤
2790
2778
2791
2779
2792