2777
2789
عنوان

مرد من🙂❤️

156 بازدید | 11 پست

هر جا هسی همونجا بمون دیگه نمی‌خوام بیای 😃

با توجه به حرف های نصف نی نی سایتی ها شما مردا برا ما زنا نون و آب نمی‌شید☺️😐

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمون خونه بابات عششششششششق کن

هرکی شوهر کرده پشیمونه 

اونیم که میگه نه خیلیم خوبه و این حرفا همش چرته و لاف زدنه ، همونم فهمیده چه گوهی خورده نمیخاد قبول کنه😂😂😳

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

کراش من ، بیا انلاین شو و پیام بده تا دلم ک از دست این مردم شکسته شاد شه💔

دلتو ب آدما خوش نکن اینا شادیاشون با یکی دیگس

کاربری دست دونفره🤞دوتا دختر باهوش و خوشگل😍☺️ یکی مجرد یکی متاهل:(خدایا شد، مرسی❤️ کمکم کن به کمک تو برای همه بشه)❤️✌️❤️
بمون خونه بابات عششششششششق کن هرکی شوهر کرده پشیمونه  اونیم که میگه نه خیلیم خوبه و این حرفا ...

😂👍

نتیجه گیری خوبی بود از این سایت 😂

👍😂