2777
2789
عنوان

رگ خواب شوهر

11058 بازدید | 49 پست

چجوری بعضیا شوهرشون مثل موم تو دستشونه 

والا من هر کار می‌کنم این رگ خواب لعنتیو پیدا نمیکنم بعد ۸ سال 

مادرشوهر من همیشه میگه من شب جمعه ها هرچی بخوام گوش میده بعدش انجام میده 

والا ما اگه ناز کنیم واسه رابطه میگه به درک میره یه اتاق دیگه میخوابه اصلا 

بیاید به ما بدبختا هم یکم ترفند یاد بدید

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

ببین از چیا خوشش میاد

از پوووووول ( که خب تو این زمینه کاری از دستم برنمیاد )

معاشرت با فک و فامیلش ( که متاسفانه اهل عرق و قلیون و کلی داغونن، هر دفعه ام میریم و میایم اخلاقش از این رو به اون رو میشه باهام بد میشه)

چیز دیگه ام تو این ۸ سال نبوده که انقد علاقه نشون بده حتی نسبت به من و دخترشم آنقدر علاقه نداره

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عقدم 

شوهرم هرچی بگم گوش اونقدا نمیده ولی خب خودش همیشه ازم میخاد ک ازش چیزی بخام مثلا میگ تو چرا هیچی نمیگی برات بخرم 

یا مثلا درمورد خانوادش انقد بهم گفته تو برام از خانوادم مهم‌تری  و انقد بهم‌گفته تووتاج سر فامیلمی هرچی درمورد خانوادش بگم گوش میده بهم 

البته من تالا چیزی نگفتم ک باعث دوری از خانوادش باشه ولی تو فکرم‌هست الان زوده😂😂😂

از پوووووول ( که خب تو این زمینه کاری از دستم برنمیاد ) معاشرت با فک و فامیلش ( که متاسفانه اهل عرق ...

منظورم اخلاق و رفتار بود

ببین از شوخ طبعی خوشش میاد شوخ طبع باش

ببین از رقص خوشش میاد برقص

بالاخره بعد 8 سال باید بفهمی دیگه

من عقدم   شوهرم هرچی بگم گوش اونقدا نمیده ولی خب خودش همیشه ازم میخاد ک ازش چیزی بخام مثل ...

خب ما دوران عقد دقیقا برعکس شما بودیم 

ازش پول میگرفتم زورش میومد ، به رو نمیاورد ولی می‌فهمیدم که منظورش اینه فعلا تو خونه من نیستی که خرجی بدم 

از همون اولم حرف حرف مامان باباش بود ، چیزی میگفتم پارم میکرد 

و حتی بارهااااااااا سر فک و فامیل و حتی دوستای خانوادگیشون با من دعوا میکرد و اونا رو اولویت میذاشت 

بعد زایمانمم با خانوادش یا دعوای حسابی داشتم ، نزدیک یکسال رابطه ام با همسرم و خانوادش شکرآب بود 

الان بهتر شده ولی تو این ۸ سال هیچ وقت به حرف من گوش نداده همیشه تصمیم گیرنده خودش بوده و بس

منظورم اخلاق و رفتار بود ببین از شوخ طبعی خوشش میاد شوخ طبع باش ببین از رقص خوشش میاد برقص بالاخر ...

عزیزم اصلا نمیشه بهش رو داد ، یکم شوخی کنم آنقدر بی جنبه اس که فکر میکنه من مثل دوستاشم،  یهو مثلا دستمو میگیره میپیچونه هر هر میخنده منم بوم میاد از شوخی فیزیکی 

رقصیدنم اصلا یه‌بار رقصیدم مسخره ام کرد دیگه پشت دستمو داغ کردم 

آرایش کردن ، غذا خوشمزه پختن ، مهمونی و نمیدونم هرچی که بگی 

اصلا اثر نداره،  مغزم دیگه داره منفجر میشه ، الان اون بهتر رگ خواب من دستشه 

خب ما دوران عقد دقیقا برعکس شما بودیم  ازش پول میگرفتم زورش میومد ، به رو نمیاورد ولی می‌فهمید ...

خب عزیزم  بعضی مردا این خصلت هارو دارن  گاهی اوقات هم نمیشه عوضشون‌کرد دیگ . برای همین‌چیزاس ک‌باید تو نامزدي و عقد  طرف رو سعی کنی محک‌ بزنی از همه نظر ک‌بدونی چی ب چیه ک‌ی بچه دامن گیرت نشه

خب عزیزم  بعضی مردا این خصلت هارو دارن  گاهی اوقات هم نمیشه عوضشون‌کرد دیگ . برای همین‌چیز ...

دقیقا ، همه این اخلاقای گندشو تو عقد نشونم داد 

ولی اون موقع عاشق بودم و کله ام داغ بود

چشمامو رو همه چیزای بدش بستم

خب ما دوران عقد دقیقا برعکس شما بودیم ازش پول میگرفتم زورش میومد ، به رو نمیاورد ولی می‌فهمیدم که من ...

چقد  زندگیت شبیه من .شوهر منم خانواده اولویت اول میدونه .تا میگم بالا چشم آبجی ت ابرو قهر میکنه و دعوا میاره، نیزار خونه مادرم الان ۲۹ روز اورد گذاشت خونه مادر من 

با خدا باش پادشاهی کنی 
خواهر من خیلی با همسرش داستان داشت تا طلاقم رفت یه خانومی براش معجزه کرد اسمش یلداس ۰۹۲۲۴۹۴۳۲۳۷ الان ...

این خانم چیکار کردن اهل کجا هستن منم میخام شوهرم مثل موم تو دسم باش حرف فقط حرف من باشه

با خدا باش پادشاهی کنی 
چقد زندگیت شبیه من .شوهر منم خانواده اولویت اول میدونه .تا میگم بالا چشم آبجی ت ابرو قهر میکنه و دع ...

درست بشو نیستن 

همین الانم باهاش قهرم 

از اخلاقش از همه چیش بدم میاد 

خوش به حال اون زوجایی که عاشق همدیگه ان 

درست بشو نیستن همین الانم باهاش قهرم از اخلاقش از همه چیش بدم میاد خوش به حال اون زوجایی که عاشق همد ...

منم قبلا فک میکردم بقیه ک خوشبختن شانس آوردم 

فک میکردم زندگی شانسیه یکی شانس میاره یعنی بدبخت میشه 

فک میکردم مردایی که عاشق خانوماشونن اینجوری بار اومدن 

ولی اشتباه بودن 

من از طرز تایپ کردن اون فهمیدم عزیزم یک جا کوتاهی کردی 

میتونی رگ خواب هههمممممه ب مردا چیه ؟ اقتدار تایید تحسین تشویق 

یعنی نیاز اصلی مرد اقتداره حالا تو هی بگو عشقم عزیزم جوجو تاثیر نداره حالا هی بساب بشور کن تو خونه تاثیر ندارع

خیلی دلم میخواد کمکت کنم چون منم دوماهی میشه از اون جهنمی که ساخته بودم برای خودمون نجات پیدا کردم البته که بهتر هم قرارع بشه 

اگه هنوز تو می نی سایتی حتما کامنت منو جواب بده بهت بگم چیکار کنی 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

ببین من خیلی سال نیست که ازدواج کردم ولی با روش های مختلفی با شوهرم برخورد کردم 

و نتیجه های مختلفی گرفتم الان میتونم بگم کدوم رفتار روی مردا بدون شک جواب میده البته با صبر و حوصله 

با روش اقتدار دادن به همسرت قدرت میدی اونو بزرگ میکنی میشه پشت و پناهت میشه حامی تو  توی زندگی 

بعد کم کم اخلاق های بدش رو کنار می‌زاره میشه همونی که میخوای ...ولی خب گفتم دیگه حتما باید صبر داشته باشی خیلی دلم میخواد اونایی که مثل من اشتباه زندگی میکنن و راهنمایی کنم عزیزم لطفاً اگه هنوز هستی جواب بده بهت قول  میدم که جوری میشه شوهرت وابستت بشه

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱