2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه خیلیا با تقلب میرن پزشکی میخونن بعدشم ١١ سال درس بخونی که چی اگه بخاطر درامد میخوای بری نرو خودم ...

خب برای پزشکی اگه ۷ سال درس بخونی دکتر میشی 

ولی بقیه رشته ها باید ۱۰ سال درس بخونی تا دکترا بگیری 

درهرصورت همه رشته ها درآمد صد در صدی نداره و فقط به پشتکار بستگی داره معلومه 

وقتی یکی با علاقه بخواد بره سمت یه رشته ایی...اون رشته هرچی که باشه حتی اگه هتل‌داری و مدیریت هم باشه بازم نباید اون رشته رو تخریب کرد

موفق باشی عزیزم  قبولی چه سالی هستی  مناسفانه من پایه ضعیفی دارم اما هوشم خوبه  من ...

قبولی 93 ام اما خواهر شوهر کنکوری داشتم بهش ریاضی فیزیک و شیمی درس میدادم اینه که در جریانم اگه کمکی ازم بر بیاد دریغ نمیکنم.هر سوال داشتی تگم کن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
خب برای پزشکی اگه ۷ سال درس بخونی دکتر میشی  ولی بقیه رشته ها باید ۱۰ سال درس بخونی تا دکترا ب ...

واقعا همینطوره 

علاقه 

من نتونستم بگذرم ازین علاقم 

شاید پایم قوی نباشه اما میدونم میتونم خودمو برسونم نیاز به راهنمایی دارم 

۲۱ سالمه

اسی اگه بخوای من کمکت میکنم...خودم کنکوریم...کلاسای درسی و مشاوره ای موسسه پزشکیتو رو دارم

کدوم شهری؟

هم یه گروه با کنکوریای نی‌نی‌سایتی تو واتساپ داریم 

هم میتونم همینجا بهت کمک کنم

فقط بجاش برام از ته دلت دعا کن...میگن دعای خانومای باردار زودتر روا میشه🥺♥️

واقعا همینطوره  علاقه  من نتونستم بگذرم ازین علاقم  شاید پایم قوی نباشه اما میدونم ...

من تازه زایمان کردم سه ماهه و تا مهر ماه احتمالا خونه هستم و مشغول بچه داری تا اون موقع در حد توان میتونم راهنماییت کنم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
واقعا همینطوره  علاقه  من نتونستم بگذرم ازین علاقم  شاید پایم قوی نباشه اما میدونم ...

دقیقا....و هرکس چون علاقه اون یکی رو درک نمیکنه نباید تحریفش کنه 

مثلا شاید برای خیلیا محیط بیمارستان غیرقابل تحمل باشه ولی من عاشق محیط بیمارستان حتی صدای دستگاه‌ها حتی بوی الکل حتی شب زنده داریای شیفتم :)

من تازه زایمان کردم سه ماهه و تا مهر ماه احتمالا خونه هستم و مشغول بچه داری تا اون موقع در حد توان م ...

به سلامتی عزیزم 

ممنونم 

پس یه کوچولو مزاحمتون میشم و ازتون راهنمایی میگیرم به مشکل خوردم 

بازم ممنون