2777
2789
عنوان

بارداری

49 بازدید | 5 پست

خانمای گل ، یک سوال داشتم لطفا جواب بدین خیلی ذهنمو درگیر کرده ممنون میشم از لطفتون❤💞

اون خانمای که میگن از موعدم رد شده یعنی باید ۳۰ روز رد بشه که موعد رد بشه یا سر همون چند روزه سیکلت باید صبر کنی که از موعدت رد بشه مثلا خودم دوره هام ۲۴ روزه س باید ماه دیگه تا ۲۴ روز دیگه صبر کنم موعدم رد بشه یا ۳۰ روز دیگه؟؟ ببخشید طولانی شد💜

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

تروخدا جواب بدین اگه میدونین جواب بدین یدونه صلوات براتون میفرستم🌱🌱

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون ۲۴ روز البته دو سه روز بیشتر ک رد شده به حساب بیاد مثلا شما قراره ۴ ام پریود شی ۷ ام بیبی بزن

خداخیرتون بده پس همون سر ۲۴ روز درسته؟

تروخدا جواب بدین اگه میدونین جواب بدین یدونه صلوات براتون میفرستم🌱🌱

هر وقت تایم پریودت بود و نشدی مثلا یه روز دو روز یا سه روز هر چقدر که گذشت بی بی چک بزار . پریود نشدن میتونه چند دلیل داشته باشه یا از استرسه اینکه ببینی بارداری یا نه پریود نمیشی . یا کیست پیدا کردی. یا توهم بارداری باعث میشه عقب بیوفته . یا واقعا باردار شدی . من یه ماه دو هفته عقب انداختم فکر کردم باردارم بی بی چکم منفی میشد از بس منتظر بی بی مثبت بودم پریود نمیشدم . 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز