2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایییین

139 بازدید | 9 پست

دوستان میخوام دستبند سازی شروع کنم ...کسب درامد کنم..بنظرتون خوبه میدونم شاید درامدش کمه...حداقل از ۵۰۰هزار تومن تا یه میلیون تومن...بازم خوبه..نظرتون چیه..کسی هس اینکار رو کرده؟؟؟

البته با مهره ها و شیک دستبند درست کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا صد مرتبه شکر از دیشب سه تا تاپیک زدم هیچ کس جوابمو نداد😐😐😂.....جدی تا حالا دیدی اطرافیانت ا ...

اره خواهر زنعموم کارش همینه

چیزی نمونده بجز این دل داغونم..دل داغونم..لعنت به ۲۸ مرداد ۹۶😔
مغازه داره یا تو خونه...بعدش درامدشو نمیدونی😊..البته میانگین درامد...دستبنداش شیکن؟

تو خونه درست میکنه

ولی یه اموزشگاه داره رایگان اموزش میده به بقیه بیشتر اونجا کار میکنه

اره دستبنداش قشنگن ولی مهره هایی که انتخاب میکنه دو نمیپسندم..هر دستبندی بدی بهش درست میکنه.

اره خیلی گرون میفروشه😅مثل گوشواره خیلی شیکی ک از بیرون خریدم ۱۵

اون درستش میکنه میده ۵۰😕

تو خونه درست میکنه ولی یه اموزشگاه داره رایگان اموزش میده به بقیه بیشتر اونجا کار میکنه اره دستبند ...

خوبه....دوتا پیج دیدم تو اینستا که یه دختر بود ددست میکرد ولی حقیقتش دستبنداش خوشگل بودن...و یه پیج دیگه هم یه پسر بود که درست میکرد..و مثل اینکه فروش  دارن و مدام استوری میزارن

خوبه....دوتا پیج دیدم تو اینستا که یه دختر بود ددست میکرد ولی حقیقتش دستبنداش خوشگل بودن...و یه پیج ...

اره خیلیا دستبند دوست دارن😍