2777
2789
عنوان

قرص ارژانسی

122 بازدید | 13 پست

چرا احساس میکنم دارم پریود میشم😐

توهمه؟😭

چه غلطی کردما

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

قرص خوردی مگ

متاسفانه اینه یادگرفتم نخندم💔حتی اگ فاز گرفتم با یه جووک🖤تا بلند خندیدم محکم دستم و گاز گرفتم.# یاس                                      تورک قیزی🖐️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره یک ساعته ک خوردم

ی هفته طول میکشه تا پری بیاد

متاسفانه اینه یادگرفتم نخندم💔حتی اگ فاز گرفتم با یه جووک🖤تا بلند خندیدم محکم دستم و گاز گرفتم.# یاس                                      تورک قیزی🖐️

بعد از یکساعت که پریود نمیشی . ضمنا به این قرص ها اعتباری نیست من الان رفتم توی پنج ماه☹️☹️☹️

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
چند روز دیگه میشی 

تازه یک هفتس که پریودیم تموم شده 

نمیرم یهو؟

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
بعد از یکساعت که پریود نمیشی . ضمنا به این قرص ها اعتباری نیست من الان رفتم توی پنج ماه☹️☹️☹️

توروخدا نگو

کامل نبوده شک کردم فقط

توروخدا نگو کامل نبوده شک کردم فقط

باور کن . اگه میتونی برو دکتر آمپول بده بهت

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
باور کن . اگه میتونی برو دکتر آمپول بده بهت

😭😭😭

همینوهم شوهرمو فرستادم گرفت

عقدیم

مامانم میکشتم

😭😭😭 همینوهم شوهرمو فرستادم گرفت عقدیم مامانم میکشتم

انشاءالله که باردار نیستی ولی اگه میتونی دکتر برو. 

😭😭😭 همینوهم شوهرمو فرستادم گرفت عقدیم مامانم میکشتم

منم عقدم  رابطمونم کامل نبود خوردم با هزار استرس منتظرم پریود بشممم

منم مامان بابام میکشنم😭

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستارس♡ هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارس ♡هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه♡ هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه♡