2777
2789
عنوان

کدبانو ها کمک

197 بازدید | 31 پست

فردا شب شام مهمون دام دوست همسرم و خانومش بچه اشون و خواهرزنش پیششونه چی بپزم دفعه اوله مقدارش هم بگین

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بنظرم یا کباب مرغ یا خورشت 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیا تو خونه داری گلم ؟من برای کسایی ک دفعه اولشون معمولا ته چین درست میکنم با یه غذای دیگه..کنارشم سالاد ماکارانی ژله رولی و سالاد کاهو نوشابه..اگر دیگه خیلی بخوام کلاس بزارم کنار اینا پودینگ و سالاد شیرازی و ماست و خیار و دوغ هم میزارم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
والا مقدار اینارو بلد نیستم  زرشک پلو با مرغ و قرمه سبزی سالاد و ژله

دو مدل بپزم؟؟؟ چون بچه ام کوچیک یکیش باید شب قبل بپزم بد نیس؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چیا تو خونه داری گلم ؟من برای کسایی ک دفعه اولشون معمولا ته چین درست میکنم با یه غذای دیگه..کنارشم س ...

همه چی دارم همسرم خرید رفت ظهر ته چین خور نیستن ولی سالاد ماکارونی تو ذهنم بود  مثلا با زرشک پلو و لازانیا

اگکه دوست داشتی هم دستورشو بهت یادمیدم

اره ممننون میشم

همه چی دارم همسرم خرید رفت ظهر ته چین خور نیستن ولی سالاد ماکارونی تو ذهنم بود  مثلا با زرشک پل ...

اره خیلی خوبه اینایی ک گفتی دلم لازانیا خواست😪

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
دو مدل بپزم؟؟؟ چون بچه ام کوچیک یکیش باید شب قبل بپزم بد نیس؟

ببین سالاد ماکارانیتو روز قبل درست کن خیلی سس نزن هرچقدر بزنی میگیره ب خودش بریز توی ظرف دربسته بزار یخچال فرداش در بیار سس بزن بریز تو قالب یکم فشار بده بعدش برگردن توی ظرف خیلی قشنگ میشه