2777
2789
عنوان

بیماری پسرم

511 بازدید | 18 پست

سلام خانوما اولش بگم ک برای پسرم از دکتر خیلی حاذق وقت گرفتم ولی متاسفانه دو ماه بعده

علت اصلیش اینه دیر ب زبون اومده 4 سالشه کم کم بعد سه سال شروع ب حرف زدن کرد فوقالعده باهوشه شعر های زیادی بلده تا 30 میشماره

فقط مثلا یه چیز میپرسم مستقل خودش نمیتونه جواب بده اینه که ناراحتم میکنع تجربه ای دارین خانوما

عاشقتممممممم پسرممم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادتون باشه بردن پسرتون پیش این دکتر و اون دکتر باعث میشه بیماریش ( البته از نظر من که بیماری نیست چون بعد از ورود به پیش دبستانی و مدرسه کاملا از بین می‌ره، فقط کافیه در محیط گروهی قرارشون بدین) بیشتر بشه و اعتماد بچه تون از بین بره

من و خدا تنها ، عشقمو نی نی کوچولوم و خدا باهم
پسر منم اینطور بود سه سالگی تا چهارسالگی بردم کاردرمانی ذهنی و گفتاردرمانی کلا خوب شد

عزیزم علایم پسرتون چی بود واینکه اول پیش دکتر بردین اونا معرفی کردن مرسی 

عاشقتممممممم پسرممم  
مثلا چی ازش میپرسی که نمیتونه جواب بده

عزیزم ببین میگم این خودکار ماله کیه میکه ماله ماما

چه رنگیه ابی

کی خریده مثلا بابا

ولی میپرسم دیشب کجا بودی جوتب نمیده

عاشقتممممممم پسرممم  
یادتون باشه بردن پسرتون پیش این دکتر و اون دکتر باعث میشه بیماریش ( البته از نظر من که بیماری نیست چ ...

عزیزم منم میگم دو سال بعد میره مدرسه اینجوری واقعا سخته

عاشقتممممممم پسرممم  
عزیزم ببین میگم این خودکار ماله کیه میکه ماله ماما چه رنگیه ابی کی خریده مثلا بابا ولی میپرسم دیش ...

خب  هر کاری که تو خونه انجام میدی یا  باهم میرین خیابون  چیزایی که میبینه  یا خونه فامیل دائم براش توضیح بده 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

اتفاقا چند دقیقه پیش به یه خانمی که پسرش مشکل پسر شما رو داشت شیر بادام رو توصیه کردم

چهل روز متوالی شیر بادام بدش 

شب ده تا دونه بادوم تو یه استکان آب جوشیده خنک شده بریز فردا صبح پوست قهوه ایش جدا کن رنده بزن داخل همون آب و عسل قاطی کن بهش بده 

بعد بیا. منو تگ. کن بگو خدا خیرت بده پسرم داره حرف  میزنه

ضمنا لبنیات رو براش حذف کن چون سرده و همین باعث دورتر حرف زدنش می‌شه 

همین شیربادام علاوه بر بهبود تکلم سرشار از کلسیمه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
ببخشدا میگم اونجا تو کاردرمانی چیکار باهاش میکردن

اشتباه ریپ زدی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
تهران از نی نی سایت پیدا کردم مرکزو مرکز توانبخشی افتاب تو تیرانداز تهرانپارس الان پسرم ده سالشه دیگ ...

عزیزم منم از فوق تخصص مغز و اعصاب وقت گرفتم خوبه

عاشقتممممممم پسرممم  
ببخشدا میگم اونجا تو کاردرمانی چیکار باهاش میکردن

ببین فقط و فقط و فقط باید صبح تا شب باهاش کتاب کار کنی کتابایی با عکسای رنگی بزرگ بخونی براش بعد ازش بخوای حالا خودش بگه برات از اون صفحه سوال کن بخواه جواب بده تو طول روز هی ازش سوال کن جواب بخواه مثلا بپرس الان روزه یا شب کجا خودمونو می شوریم کجا اشپزی می کنیم همش ازش سوال بپرس جواب بخواه بازی فکری ماهی یدونه باید بخری باهاش کار کنی اینا تجویزای دکترش بود