2777
2789
عنوان

وااای نکنه 😬😬😬

183 بازدید | 33 پست

خواهشا بگین چه درد و مریضی دارم

ببینید وقتی دوستم از دوست پسرش میگه. مثلا میگه دوست پسرم بهم گفته دوست دارم

یا تو فیلمای خارجی وقتی زن و شوهر حرفای عاشقانه میزنن یا همدیگه را بغل میکنن 

من به حدی حالم بد میشه. 😐😂یعنی از صحنه های عاشقانه متنفرم. از پسرا خوشم نمیاد. یعنی یک پسر فوق جذاب باشه دوستام از خوشحالی سکته میکنن ولی من اصلا خوشم نمیاد

چراااا؟ 

یعنی من خیلی بی احساسم؟؟ 

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

منم مثه توهم نه عزیزم پسر ندیده نیستیم ما

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مث منی ب خدم رفتی😂🤦‍♀️💔

وای خداراشکر 

فکر کردم مریضی چیزی دارم

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
ن.  منم اینتوریم

وای فکردم مریضی چیزی دارم

وقتی دوستات از دوست پسرشون میگن ، چهره ت دقیقا شبیه پروفایلت میشه 😂😂

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
منم مثه توهم نه عزیزم پسر ندیده نیستیم ما

دلیلش چیه؟؟ 

من هر چی دختر دیدم اصلا مثل من نبود 😒

وقتی دوستات از دوست پسرشون میگن ، چهره ت دقیقا شبیه پروفایلت میشه 😂😂

وااای اره

قبلنا رمان عاشقانه هم میخوندم تا به لحظات حساس میرسد من حالت صورتم دقیقا عین پروفایلم میشد😂

منم همینم😅😂

پس خوبه تنها نیستم

اوهوم،حالا خوبه من جدیدا یکی رو هم ازش خوشم میومد ،گاهی از اونم حالم بد میشه در این حد ...😂 خوشحال ...

ولی از این حس خوسم میاد 

باعث میشه از پسرا دور بمونم😂